Želimo vam uspešno leto 2020

"Spoštovani prijatelji glasbe in Pesmi Evrovizije. V imenu ekipe in vseh ustvarjalcev portala Evrovizija.com vam želim srečno in uspešno novo leto 2020. Hkrati pa se vam zahvaljujem za izjemno zaupanje, ki ste nam ga izkazali v letu 2019," Alesh Maatko, Evrovizija.com.

Srečno in uspešno 2020 vam želi ekipa Evrovizija.com.Foto: Pixabay

Portal Evrovizija.com bo na spletu kmalu prisoten že dvajset let. Če so bil naši začetki skromni in na drugem naslovu, smo danes postali priljubljen spletni medij, ki vam približa evrovizijsko dogajanje v vaš dom skozi vse leto in ne samo v času evrovizijskih izborov.

Ekipa Evrovizija.com

"Tudi v 2019 smo za vas ustvarili številne zabavne, družabne, glasbene, predvsem pa evrovizijske vsebine, ki so še kako odmevale. To ste dokazali tudi z vašim obiskom, ne nazadnje pa je Evrovizija najbolj iskan dogodek v Sloveniji. Zato še enkrat najlepša hvala za zaupanje prav vsakemu izmed vas. Tudi v letu 2020 bomo nadaljevali pogumno in pokončno, tu in tam pa tudi drzno. Srečno, dragi prijatelji portala Evrovizija.com" Alesh Maatko, odgovorni urednik Evrovizija.com.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

14.6.2013

Spletni piškotki

24.12.2019

Evrovizija.com vam želi čaroben božič ter lepe in prijetne praznike

21.12.2019

Posodabljamo spletno stran

3.9.2017

Evrovizija.com vabi k sodelovanju

24.5.2018

Varstvo osebnih podatkov na spletnem portalu Evrovizija.com

Facebook

Twitter