Zasedba Soulution stavi na pesem, s katero so želeli priti na Emo 2020

V zadnjih dneh se med slovensko estrado in glasbenimi navdušenci šušlja o novi fantovski zasedbi Soulution, ki že osvaja ženska srca. Štiričlanska zasedba, ki sicer deluje od novembra 2018, je jeseni izdala prvo avtorsko pesem in videospot z naslovom Naj ne čakam te, tokrat pa že razvajajo z novo pesmijo Eno, s katero so se prijavili na Emo Freš.

Soulution so se želeli prebiti na Emo 2020.Foto: Promo foto

Preden so prebili led z avtorsko skladbo, so bili prepoznavni predvsem po svojih akustičnih priredbah ameriških in britanskih glasbenikov, slišite pa jih lahko peti od pop do country glasbe. Fantje s svojim štiriglasnim petjem in harmonijami že gostujejo na akustičnih večerih po Sloveniji, se udeležujejo dobrodelnih koncertov, vsekakor pa bodo zdaj, po izidu nove avtorske pesmi, nastopi še toliko bolj posebni, zato se jih fantje že zelo veselijo.

Lansko jesen so štirje prijatelji (Matevž Derenda, Arni L. Cindrič, Luka Cvetičanin in Patrik Mrak, ki jih spremlja tudi na kitari) svoje glasbene izkušnje združili in ustvarili zasedbo Soulution, s katero želijo ustvarjati glasbo za vse ljudi, vseh starosti. Želijo si, da se lahko prav vsak najde v njihovi glasbi ter da jim njihovo besedilo prinaša inspiracijo in motivacijo.

Fantje pravijo, da je Eno - katero so delno (demo posnetek) predstavili na Emi Freš - pesem za vse, ki se kdaj počutijo osamljene in za takrat, ko se zdi da je vse brez smisla. Poslušalcem želijo dati občutek, da nikoli niso sami in da se vedno lahko obrnejo na nekoga.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.9.2020

Evrovizijski Tih deževen dan v novi preobleki z Jadranko Juras

13.7.2020

Bi želeli, da Ana Soklič na ESC 2021 odpoje vašo pesem? Tu je priložnost

16.5.2020

RTV Slovenijo bo na Pesmi Evrovizije 2021 zastopala Ana Soklič

16.5.2020

Najboljša slovenska evrovizijska pesem je No One od Maje Keuc

14.5.2020

Ana Soklič razkrila, kako bi izgledal ESC nastop v Rotterdamu

Facebook

Twitter