PROMOCIJSKO SPOROČILO

Neverjeten odziv; z Letečo druščino zaplesalo že skoraj milijon ljudi!

Ples - za nekatere šport, za druge umetnost, za tretje sprostitev in kakovostno preživljanje prostega časa z najmlajšimi. Z Letečo druščino je na Mercatorjevem Youtube profilu zaplesalo že preko 900.000 ljudi.

Pridružite se več kot 900.000 nadobudnim mladim plesalcem in prijateljem Leteče druščine in zaplešite v nov dan.Foto: Promo foto

S hitrim življenjskim tempom nam narava postaja vse bolj tuja. Veliko rastlin in živali, ki se nahajajo v naši okolici, več ne prepoznamo. Letošnjo pomlad in poletje so nam zato prileteli na pomoč metuljčica Mojca, pikapolonica Pika, lišček Lan, kačji pastirček Kaj, čebelica Ča-ča in plavčica Pia. Miha Krušič, priznani slovenski koreograf je za vsakega lika Leteče druščine pripravil plesni gib, ki ga najbolj ponazori. Tako se lahko otroci ob zanimivih plesnih gibih ne le učijo o njihovi Leteči druščini, temveč se tudi razgibajo in z njimi zaplešejo.

Dan je najlepše začeti s plesom in jutranjim razgibavanjem, še lepše pa je, če plesne korake delimo s tistimi, ki jih imamo najraje. Leteča druščina nas bo skupaj z Mercatorjem odpeljala v naravo in pokazala vse, kar se v njej skriva.

Sorodne novice

17.6.2021

Alenka Godec vabi na morje

17.6.2021

Neisha na ALEJI SKY odprla pestro koncertno poletje; sledi UMcoustic

16.6.2021

Razkrita druga glasbena LEGENDA: Vili Resnik

15.6.2021

To pa je priznanje! Rockerji z Eme 2020 med najboljšimi na svetu

15.6.2021

Skupina Proper pomahala v slovo; Luka Sešek novi pevec Avsenikov

Facebook

Twitter