Vse je fajn, če fajn smo ljudje, pravijo pojoči Čuki

Vse je fajn, če fajn smo ljudje, pravijo v najnovejši pesmi priljubljeni Čuki. Oni že vejo. V več kot tridesetletni karieri so jih tako pri svojem delu, kot med poslušalci in oboževalci, spoznali že gotovo sto tisoči. In prav njim je namenjena ta pesem. Je živahna in temperamentna, gre hitro v uho in se spogleduje z latino ritmom.

Vse je fajn je prava pesem za vesele dni, pravijo Čuki.Foto: Marko Ocepek

Pesem Vse je fajn so na Jožetovem Abrahamu pred dobrima dvema letoma Jože, žena Andreja in hčerki Eva in Petra, družina Potrebuješ, prvič v živo zapeli nekaj sto povabljencem, v zahvalo, da jih imajo lahko za prijatelje.

Vse je fajn je prava pesem za vesele dni, prav takšne, kakršni prihajajo zdaj - počitniški in pustni. Čuki se vsako leto še posebej veselijo pustnega časa, ki ga za spremembo od običajnih nastopov ne preživijo v elegantnih oblekah, ampak se vsako leto kaj izvirnega našemijo. Kaj bodo letos v Litiji, v Medvodah, na Ptuju, V City parku v Ljubljani in Euro parku v Mariboru nam še nočejo izdati, gotovo pa kot vsako leto nekaj v povezavi s kakšno njihovo uspešnico.

No in če ste tudi vi pomislili, da to pesem že od nekje poznate, se niste zmotili. Refren pesmi Vse je fajn je namreč avizo priljubljene televizijske oddaje Pri Črnem Petru, ki vse gledalce in gledalke dobre volje in dobre slovenske glasbe razvaja že od jeseni na Planet tv. Poleg Jasne Kuljaj, novinarja Regona, gasilca Sašota, natakarice Sofije, poštarja Peške, oddajo s svojim likom popestri tudi Ibro, ki ga mnogi poznate iz nadaljevanke Ena žlahtna štorija. Kdo je avtor te zabavnoglasbene oddaje pa verjetno ni potrebno posebej poudarjati. Oddaja se na male zaslone vrača 21. februarja.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

29.3.2020

SoulGreg Artist: Ko gledam, kaj vse se dogaja po svetu, sem šokiran

29.3.2020

ManuElla skozi sporočilno zgodbo Only Love združila svoje prijatelje

28.3.2020

Jan Plestenjak o spoštovanju, ljubezni in enakosti med ljudmi

19.3.2020

Band Aid Ostani doma v legendarni pesmi Zelena dežela

18.3.2020

Naši glasbeniki so svoje hite spremenili na temo samoizolacije

Facebook

Twitter