Vaša novica na Evrovizija.com?! Izberite ponujeno priložnost

Imate zanimivo novico in jo želite brezplačno objaviti na naši strani Evrovizija.com? Ponujamo vam priložnost, da pokažete vašo kreativnost, ki je povezavna z glasbo, festivali in Evrosongom. Lahko predstavite tudi glasbeno skupino, naredite intervju, ideja je vaša!

Lahko pa postanete del blagovne znamke Evrovizija.com, ki je v zadnjih letih postala temelj informacij na področju Evrosonga Želite, da bodo vaše novice prebrali najvplivnejši mediji ter ljubitelji Evrovizije? Si želite kot akreditirana oseba ogledati koncerte, festivale in druge glasbene dogodke? Kaj čakate?! Napišite nekaj o sebi, kaj vas zanima in kaj bi želeli delati za portal Evrovizija.com ter nam vse skupaj pošljite na e-naslov info@evrovizija.com.

Vašo avtorsko novico ali predstavitev glasbene skupine ozirome medijske osebe pričakujemo po e-mailu na naslov: info@evrovizija.com. Vaš članek oziroma novica pa naj vsebuje naslednje:

  • rubriko, kjer naj bo objavljen članek
  • naslov članka
  • kratek povzetek
  • članek (vsaj 10 tipkanih vrstic)
  • vaša avtorska fotografija v .jpg formatu (lahko je več fotografij)
  • avtor članka (ime in priimek)
  • soglasje za objavo (navedite, da soglašate z brezplačno objavo)
Uredništvo portala Evrovizija.com vas vljudno vabi k sodelovanju, odločitev je izključno vaša!

Opomba: Objavljene članke / prispevke ne honoriramo. O objavi vas bomo predhodno obvestili na vaš e-mail. Uredništvo portala Evrovizija.com si pridružuje pravico, da neprimernih, nepopolnih, žaljivih in ostalih člankov, ki niso povezani s stranjo Evrovizija.com ne objavi.

Spletni portal Evrovizija.com vabi k sodelovanju!Foto: Fotolia

Vaša novica na naši strani; zakaj pa ne?!Foto: Fotolia

Naš spletni portal Evrovizija.com lahko najdete tudi na socialnem omrežju Facebook, kjer lahko najdete vse zanimive in aktualne evrovizijske novice, ki jih pripravljamo za zainteresirano javnost, predvsem pa za ljubitelje priljubljenega glasbenega festivala. Naslov: facebook.com/Evrovizijacom.

Seveda pa to še ni vse, saj smo prisotni tudi na priljubljenem družbenem omrežju Twitter, kjer objavljamo ESC novice. Naslov: twitter.com/evrovizija.

Sorodne novice

31.12.2019

Želimo vam uspešno leto 2020

24.12.2019

Evrovizija.com vam želi čaroben božič ter lepe in prijetne praznike

21.12.2019

Posodabljamo spletno stran

3.9.2017

Evrovizija.com vabi k sodelovanju

24.5.2018

Varstvo osebnih podatkov na spletnem portalu Evrovizija.com

Facebook

Twitter