V ljubljanski Cvetličarni bodo skozi mega šov odmevale skladbe ABBE

ABBA REVIVAL – THE SHOW iz Velike Britanije, ki jih bomo ekskluzivno končno videli že ta četrtek, 28. novembra v ljubljanski Cvetličarni, so predani predstavljanju dela in podobe legendarne originalne zasedbe ABBA, ki je leta 1974 slavila na Evroviziji.

ABBA REVIVAL – THE SHOW prihaja ta teden v Ljubljano.Foto: Promo foto

Takšna tudi je kultura vrhunskih tribute skupin – res kakovostno se posvečajo predstavitvi skupine, ki jo obožujejo, kar pa je za njihove fane še posebej pomembno, sploh v primeru skupin, ki jih več ni, kot je to tudi ABBA. Lahko bi celo podali primerjavo: tudi Bach in Mozart osebno že dolgo več ne nastopata, a njuno glasbo izvajajo vrhunski, dobri ali slabši interpreti. In tako je tudi s tribute skupinami: nekatere izvajajo glasbo ne-obstoječih skupin tudi vrhunsko, na ravni originalnih skupin. Zato ABBA REVIVAL – THE SHOW radi vabijo tudi na Švedsko, kjer pogosto nastopajo, v domovini originalne zasedbe ABBA! Njihov show je splet ohranjanja izvirne scenografije, spektakularnih ter avtentično oblikovanih kostumov in seveda nastopa vrhunskih glasbenikov in pevcev.

Ne zamudite koncerta v Ljubljani!

Nastopali so pred 20.000-glavo množico na malteškem dnevu samostojnosti, bili so glavne zvezde na dveh največjih evropskih in britanskih tribute festivalih (Act for Glastonbudget, Tribfest), nastopili so na slovitem Mathew street festivalu v Liverpoolu pred 300.000 ljudmi, poleg številnih drugih velikih nastopov pa tudi večkrat na nacionalni britanski televiziji BBC (tudi kot glavni akterji dokumentarnega filma BBC o tribute zasedbah). Poleg tega so nastopali za Royal Air Force, Virgin, Royal Navy, Swiss Air, Manchester United FC, Liverpool FC, The Professional Footballer Association, Word Rally Championships, Cambridge University, Oxford University, Atlantis Dubai, British Symphony Orchestra in številne druge.

In zdaj imate izjemno priložnost, da si pravočasno priskrbite vstopnice po nižji ceni (22,00 eur) na vseh prodajnim mestih Eventima, Petrola in na www.eventim.si za koncert v Ljubljani, v klubu Cvetličarna 28. novembra 2019.

Skupina prihaja v Slovenijo ravno ob 45. obletnici zmage skupina ABBA na Pesmi Evrovizije s pesmijo Waterloo, izdaje istoimenega albuma in 40. obletnici izdaje albuma Voulez-Vous. »Fantastična skupina!«, »Hvala za odličen in profesionalen nastop!«, »Kot bi gledal pravo Abbo!« - to so le nekatere od neštetih pozitivnih kritik, ki so jih obiskovalci in profesionalci namenili skupini! ABBA REVIVAL – THE SHOW prihajajo v polni zasedbi z bobnarjem, scenografijo in avtentično oblikovanimi kostumi iz več obdobij slavne skupine ABBA! Zasedba je kar 5-krat prejela nagrado National Tribute Awards za najboljšo Abba tribute skupino v močni konkurenci številnih tovrstnih skupin, ki ga podeljuje Agents Association of Great Britain! Na koncertu s to izjemno skupino, ki so jo najemali največji in ki nastopa tudi pred več tisočglavimi množicami, boste lahko slišali uspešnice Abbe, kot so Mamma Mia, Dancing Queen, Super Trouper, The Winner Takes It All, waterloo, Take A Chance On Me, Gimme! Gimme! Gimme!, Chiquitita, Fernando, Thank You For The Music, I Have A Dream in mnoge druge!

ABBA REVIVAL – THE SHOW že od leta 2006 - Lisa (Anni Frid), John (Benny), Nina (Agnetha) in Marcus (Björn) – pilijo vrhunski nastop, kot pravi fani skupine pa resnično skrbijo, da ponašajo zapuščino te velike skupine povsod, kjer nastopajo, od velikih festivalskih in dvoranskih nastopov, do nastopov za svetovno znana podjetja in naročnike! Nina je tudi velika oboževalka Abbe in zase pravi, da so se ji z nastopanjem v tej skupini uresničile sanje:

»ABBO poslušam odkar pomnim in sem vedno pela njihove pesmi, plesala nanje. Zelo mi je pomembno dejstvo, da je skupina zelo strastna glede izvedbe pesmi skupine ABBA. To občinstvo zagotovo zazna in tako dobimo res odlične odzive. To kar delamo, delamo radi in to se vidi. Izjemno nas veseli radosten odziv občinstva.« Skupina skrbno pazi na to, da zvenijo in zgledajo kot originalna skupina, za kar je potreben prav poseben trud in vztrajnost.

Šov bo prava paša za ljubitelje Abbine glasbe.Foto: Promo foto
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

23.1.2020

Klemen Slakonja pokazal mišice

23.1.2020

Evrovizijca Vili Resnik in Omar Naber sprejela najbolj zdrav izziv

22.1.2020

Domača gllasbena scena bogatejša za 'hude, dobre bejbe'

18.1.2020

Gašper Rifelj babici v spomin

15.1.2020

Zlatko Dobrič po petletni pavzi tokrat v hrvaških glasbenih vodah

Facebook

Twitter