V kakšnih barvah bo vaš dan? Jan Potrč pravi, da kot iz najlepših sanj

Jana Potrča, ki smo ga spoznali preko singlov Za vedno, Away in Jaz in ti, se predstavlja s skladbo Kot iz najlepših sanj, ki govori o tem, da se vsak kdaj znajde v težki situaciji, od nas pa je odvisno kako bomo pogledali na stvar in se odločali naprej v 'kakšnih barvah bo tvoj dan' in Jan Potrč vam želi, da bi bil tak, 'kot iz najlepših sanj'.

Jan Potrč predstavlja novo skladbo.Foto: Dallas Records

Tako kot pri vseh fazah ustvarjanja novega singla, od ideje, uglasbitve, besedila, aranžmaja in produkcije, je tudi glavno vlogo v videospotu za skladbo Kot iz najlepših sanj prevzel pevec Jan Potrč.

Skladba govori o tem, da se vsak kdaj znajde v težki situaciji, od nas pa je odvisno kako bomo pogledali na stvar in se odločali naprej v 'kakšnih barvah bo tvoj dan' in Jan Potrč vam želi, da bi bil tak, 'kot iz najlepših sanj'.

Tako kot vse skladbe do zdaj, je tudi to ustvaril sam - od rojstva same zamisli, do uglasbitve, besedila, aranžmaja, celotne izvedbe, tako instrumentalne, kot vokalne, kot tudi produkcije. "Kako vsak dan znova in znova poprijeti za čopič in postati sam svoj umetnik, ki na koncu dneva zadovoljno prikima lastni kreaciji? V mavrično paleto barv poskušajmo ujeti tudi vse tiste drobne, svetle, sončne in pisane trenutke, ki se porajajo, a so nam včasih tako zelo samoumevni, da kdaj pozabimo, da se odlično mešajo s tistimi, temnejšimi odtenki. Konec dneva lahko naše platno zasije kot iz najlepših sanj. Odločitev je naša. Ko ljubimo življenje, je dober prav vsak dan, v katerega nas prebudi novo jutro," nam je o pesmi povedal Jan Potrč.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

23.9.2020

Tereza Kesovija: Ta pesem je kot molitev, še vedno dobim kurjo pot

23.9.2020

Drugi časi, nove (istrske) zgodbe, pravi kantavtor Rudi Bučar

21.9.2020

Naša nekdanja ESC predstavnica vesela nove strokovne nagrade

28.12.2019

Moja pesem, vsa moja ljubezen - zgodba o eni in edini Terezi Kesovija

19.9.2020

Mogočna Giannijeva lipa združuje

Facebook

Twitter