Uredništvo in izdajatelj

Portal www.evrovizija.com promovira evrovizijsko glasbo. Poleg tega pa izpostavljamo še festivale, slovensko in tujo glasbo, zanimive zabavne ter družabne vsebine. Spletni portal Evrovizija.com je v skladu z zakonom - pri Ministrstvu za kulturo - vpisan v razvid medijev.

Evrovizijski izbor poteka v okviru zveze EBU. Uradno licenco za nacionalni evrovizijski izbor in prenos evrovizijskega izbora je v vsaki državi v domeni nacionalne radiotelevizije. Pri nas ima licenco (za Emo in za prenos Evrosonga) RTV Slovenija.

Evrovizija.com je eden najbolj priljubljenih portalov slovenskih ljubiteljev evrovizijske popevke, ki spremljajo evrovizijsko popevko vse dni v letu. V uredništvu Evrovizija.com pripravljamo vsak dan sveže evrovizijske novice, v katerih izpostavimo najbolj zanimive evrovizijske teme in vsebine. Prav tako promoviramo slovensko glasbo ter glasbene festivale doma in v tujini, skrbimo za tudi za družabne in zabavne vsebine.

Uredništvo Evrovizija.com
Glavni in odgovorni urednikAlesh Maatko
Grafična in teh.zasnovaPrimož Rome
Ekipa Evrovizija.comSamo Koler
Nejc Ašič
Miha Hlede
Mojca Šipek
Anže Toni
Rok Pogelšek

Nastavitve za piškotke lahko kadar koli nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku (Chrome, Firefox, Internet Explorer 9 in IE7-8, Opera, Safari, ipd.). Prav tako lahko v vašem brskalniku sami določite (obkljukate), ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi ali ne, prav tako jih lahko po vsakem obisku katere koli spletne strani izbrišete. Navodila, kako to storite, se razlikujejo od posamezne naprave oziroma brskalnika in so na voljo na straneh posameznega ponudnika te opreme.

Piškotki na Evrovizija.com
Evrovizija.com uporablja piškotke, in sicer izključno z namenom zagotavljanja najboljše uporabniške (spletne) izkušnje, funkcionalnosti in oglaševanja, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljno uporabo naše spletne strani Evrovizija.com se z uporabo piškotov na naši strani strinjate!

Spletni portal Evrovizija.com trenutno uporablja zgolj naslednje piškotke. Z Google Analytics štejemo število obiskovalcev na naši strani. Družbena omrežja Twitter in Facebook omogočata integracijo njihovih produktov - uporabnik lahko deli vsebino, všečka, ipd.. ESC Radio pa prav tako omogoča integracijo njihovega produkta - poslušanje. Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne posredujemo in ne bomo posredovali tretjim osebam.

Podrobnosti o piškotih na naši strani Evrovizija.com so zapisane tukaj.

Spletni piškotki ...Foto: Alesh Maatko

Obvestilo uredništva glede uporabe vsebin in fotografij
Vse gradivo objavljeno na spletni strani Evrovizija.com je avtorsko zaščiteno, v skladu z veljavno zakonodajo. Nepooblaščena uporaba informacij v druge namene in medije ni dovoljena in je protizakonita. Kopiranje ali razmnoževanje je dovoljeno izključno le s pisnim dovoljenjem odgovornega urednika spletnega portala Evrovizija.com. Prepovedana je nepooblaščena objava vsebin, ki so na spletni strani Evrovizija.com, in sicer v komercialne namene v katerem koli drugem mediju ali na katerem koli drugem spletnem portalu.

Vse gradivo objavljeno na spletni strani Evrovizija.com je avtorsko zaščiteno, v skladu z veljavno zakonodajo. Nepooblaščena uporaba informacij v druge namene in medije ni dovoljena in je protizakonita. Kopiranje ali razmnoževanje je dovoljeno izključno le s pisnim dovoljenjem odgovornega urednika spletnega portala Evrovizija.com. Prepovedana je nepooblaščena objava vsebin, ki so na spletni strani Evrovizija.com, in sicer v komercialne namene v katerem koli drugem mediju ali na katerem koli drugem spletnem portalu. 

Vsak primer neupravičene uporabe bo izdajatelj - Evrovizija.com - preganjal tako kazensko kot odškodninsko. Nedovoljena uporaba se zaračuna po naslednjem ceniku: ena fotografija - 500,00 EUR; ekskluzivne avtorske (festivalske) evrovizijske fotografije - ena nezakonito uporabljena fotografija 1.000,00 EUR; en članek / izključno tekst (ne glede na dolžino teksta) 500,00 EUR. 

Vsebine pa se lahko uporabljajo nekomercialno, in sicer pod pogojem, da se najmanj enkrat in na vidnem mestu objavi vir izdajatelja (Vir: Evrovizija.com) oziroma lahko tudi naslov spletne strani (Vir: www.evrovizija.com) - to velja za vse medije in forume. Spletni mediji lahko namesto vira objavijo tudi logotip portala Evrovizija.com, s tem da na logotipu uredijo povezavo na spletno stran (www.evrovizija.com). Vse ostale navedbe vira so odvisne od dogovora z odgovornim urednikom spletnega portala Evrovizija.com. Vsaka druga nedogovorjena in nepooblaščena objava v drugih medijih, ki ni v skladu s temi določili, se zaračuna najmanj 500,00 EUR/objavo. 

V času evrovizijskih izborov (Ema & Evrosong) je kakršna koli objava naših ekskluzivnih fotografij, vsebin ali ostalih novic v drugih medijih (tv, radio, časopisi & revije, spletne strani, ipd.) dovoljena izključno s pisnim dovoljenjem odgovornega urednika oziroma v skladu z medsebojnim dogovorom. V primeru neupoštevanja velja pravilo, ki je zapisano zgoraj v drugem odstavku.

Vse znamke, logotipi in slike so zaščitene in so last njihovih lastnikov oz. družb.

Družbena omrežja Facebook in Twitter
Naš spletni portal Evrovizija.com lahko najdete tudi na družbenem omrežju Facebook, kjer lahko najdete vse zanimive in aktualne evrovizijske novice, ki jih pripravljamo za zainteresirano javnost, predvsem pa za ljubitelje priljubljenega glasbenega festivala: https://www.facebook.com/EvrovizijaCom.

Seveda pa to še ni vse, saj smo prisotni tudi na priljubljenem omrežju Twitter, kjer objavljamo ESC novice. Najdete nas na naslovu https://twitter.com/EvrovizijaCom.

Subjektivnost
Nekateri članki / prispevki (predvsem reportaže o festivalih, koncertih, glasbenih izborih, ipd.) na portalu Evrovizija.com ter na družbenih omrežjih lahko izražajo subjektivno mnenje avtorja / avtorjev. Mnenje avtorja / avtorjev prispevka v takšnem primeru ne predstavlja mnenja uredništva spletnega portala Evrovizija.com, čeprav lahko le to z njim soglaša. Pri subjektivnih člankih uredništvo ne prevzema odgovornosti.

Klub Evrovizija.comFoto: Fotolia

Če imate obiskovalci oziroma uporabniki našega spletnega portala Evrovizija.com kakršna koli vprašanja povezana z zasebnostjo podatkov ali želite vaše podatke (ki ste jih morda vpisali na spletni strani Evrovizija.com ali pa ste nam poslali kakršno koli elektronsko pošto) spremeniti (dostop, popravek, izbris, omejitev, prenosljivost oziroma ugovor), nam pošljete elektronsko sporočilo z vsemi potrebnimi zahtevami na naslov info@evrovizija.com.

Varstvo osebnih podatkov
Uredništvo Evrovizija.com varuje vse osebne podatke v skladu z ZDru, ZVOP-2 in GDPR. Uredništvo Evrovizija.com po elektronski pošti ne pošilja nobenih množičnih sporočil, obvestil ali aktualnih informacij, saj vse obiskovalce spletne strani Evrovizija.com obvešča izključno preko spletne strani www.evrovizija.com.

V primeru, da ste nam kadar koli posredovali kakršne koli osebne podatke (včlanitev v klub, morebitne nagradne igre, ipd.), smo jih uporabili oziroma jih uporabljamo izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Klub Evrovizija.com nobenih podatkov ne posreduje tretjim osebam.

Alesh Maatko
glavni in odgovorni urednik portala Evrovizija.com

Izdajatelj
ImeEvrovizija.com - Klub ljubiteljev evrovizijske popevke
NaslovGolovec 27 A, 1420 Trbovlje
Davčna številka40019128
Matična številka1129031
IBAN številka računaSI56 6100 0001 6863 603
DELAVSKA HRANILNICA d.d. Ljubljana

Sorodne novice

26.2.2013

Klub Evrovizija.com

26.2.2013

Promocija in oglasna sporočila

Facebook

Twitter