V videozgodbi uradne pesmi naših odbojkarjev tudi brazilska lepotica

Jan Plestenjak je skupaj z vokalno skupino Kvatropirci in prijateljem Cotom posnel pesem Res je dober dan, ki je postala tudi uradna pesem Odbojkarske zveze Slovenija in ki je dobila tudi prav posebno videzgodbo, ki pa so jo posneli v Trstu.

Jan Plestenjak je zružil moči s Kvatropirci in prijateljem Cotom.Foto: Vladan Jankovič

Odločitev, da bo Odbojkarska zveza pesem vzela za svojo, je Jan z veliko častjo sprejel in jo tako premierno v živo predstavil ob prihodu naših odbojkarjev, ki so na evropskem prvenstvu pisali zgodovino slovenskega športa.

Po uspešnicah z aktualnega albuma »Za vedno«, rekordno razprodanih Stožicah in številnih koncertnih prizoriščih po Sloveniji je Jan Plestenjak v jesen vstopil z novo zgodbo, s katero se mu je izpolnila velika želja. Ob navijanju za naše srebrne fante, ki so na noge dvignili vso Evropo, tako z igro kot z dobrodelnostjo, je ob čustvih, ki so zajele vso Slovenijo, nastala pesem Res je dober dan.

Jan Plestenjak je v jesen vstopil z novo glasbeno zgodbo Res je dober dan.Foto: Vladan Jankovič

Za snemanje skok v Trst

Videospot za pesem, ki govori o čaščenju trenutka in svobode, je bil posnet na čudovitih ulicah v Trstu, in sicer pod režisersko taktirko vrhunskega ustvarjalca filmov Vladana Jankovića.

Vsak dan je bil dober dan, ko so naši odbojkarji igrali, zato se je pesem, ki jo je Jan Plestenjak ustvaril s prijatelji, za prijatelje, pisala kar sama. Pesem je nato nastala s Kvatropirci še z enim čudovitim namenom. Štiričlanska vokalna skupina bo Jana Plestenjaka spremljala na razprodanem koncertu Gala večer z Janom Plestenjakom v Cankarjevem domu 20. decembra. Na odru hrama kulture bodo tako predstavljene največje uspešnice Jana Plestenjaka v akustični izvedbi.

Poleg fantov v videu nastopa tudi brazilska lepotica Morgana Carneiro.Foto: Bruno Sedevčič
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

24.5.2020

Jadranka Juras: Želim si, da bi na Evroviziji znova uvedli orkester

24.5.2020

Anzhe ob novi skladbi Zate bi: Nikoli nisem bil zadovoljen z besedili

22.5.2020

Klopca želja Saše Lešnjek

21.5.2020

Prvi drive-in koncert v Sloveniji s Tabujevci na parkirišču Centra Vič

19.5.2020

Uspešnica Avtomobilov, Ne ljubi se mi spati sam, v novi preobleki

Facebook

Twitter