Ulala! Anej Piletič iz BQL razkriva, kako se je začela njegova ljubezen

Lupčka mu je dala in začelo se je ... ne, ni bil 'budala' ... in jo je zaprosil ... Tako bi lahko opisali zgodbo, ki bo še ta mesec okronana z veliko poroko. Seveda govorimo o Aneju Piletiču iz dvojca BQL, ki tokrat skozi zanimivo videzgodbo in skozi pesem Ulala prikaže, kako se je rodila ljubezen s srčno izbrano Izo.

Nasmejana druščina v videzgodbi Ulala.Foto: Neo Visuals
Anej (levo) bo kmalu dahnil usodni da.Foto: Neo Visuals

Glasbeni dvojec BQL, ki je pred leti nastopil tudi na Emi predstavlja še eno uspešnico, ki sliši na ime Ulala, ki je nastala izpod peresa mojstra hitov, Raayja.

Tik pred največjo življenjsko prelomnico Aneja Piletiča iz BQL tako že prihaja pesem, ki ponuja veliko odgovorov na vprašanje, kako se je sploh začela ta mladostniška ljubezen, ki bo konec avgusta okronana s poroko, saj se Anej in lepa Iza poročita.

Seveda je vse skupaj vezano na pesem Budala, ko je Anej delil svojo zaroko, tokrat pa v Ulala razkriva v zabavnem in atraktivnem videu, kako se je njuna zgodba začela. Rok in Anej sta brata in na tak način sta v tem singlu delila del svojega življenja, prvič pa sta se v glasbenem videu skupaj pokazala skoraj mladoporočenca - Anej in Iza!

Sorodne novice

25.9.2021

Nino Ošlak od nekdaj velik ljubitelj elektronske in plesne glasbe

20.9.2021

Dueti so priložnost, da se zlijejo čustva dveh izvajalcev v novo celoto

19.9.2021

Božidar W. Wolf: Verjamem, da bo tudi ta pesem segla v dušo ljudem

15.9.2021

Irena Vrčkovnik pred koncertom: Zaradi Eme sem doživela Evrosong

13.9.2021

Ženski trio Katrinas z aktualnim sporočilom za današnji čas

Facebook

Twitter