PROMOCIJSKO SPOROČILO

To Slovenci najbolj cenimo pri kavi

Slovenci veljamo za kar precejšnje ljubitelje kave. Zvesta spremljevalka, ki nam stoji ob strani v dobrem in slabem že pet desetletij, pa je kava Barcaffè, ki ostaja najbolj priljubljena v Sloveniji. Na leto pa spijemo 400 milijonov skodelic samo turške kave Barcaffè.

Foto: Promo foto

Čeprav je v tem času dama v magenta pakiranju doživela kar nekaj preobrazb, se njen nezamenljiv okus in kakovost nista spremenila. To je tisto, kar Slovenci najbolj cenimo in jo pijemo že pet desetletij. Jutranja kava še vedno enako diši in nas opominja na tisto, kar v življenju res šteje. Kot je potrdila raziskava podjetja Ipsos, Slovenci pri kavi Barcaffè najbolj cenimo prav njeno nespremenjeno kakovost skozi čas, označujeta pa jo tudi ugled in zaupanje v znamko.

Najbolj uspešno doslej
»Ponosni in srečni smo, da je naša kava že 50 let navdih za boljši jutri in povod za začetek nečesa lepega,« so za polstoletno zvestobo slovenskih potrošnikov hvaležni pri Barcaffèju. »V lanskem se letu smo zaradi vašega neizmernega zaupanja in ljubezni do kave spisali najbolj uspešno zgodbo doslej, kar je pokazala tudi raziskava podjetja Ipsos, v kateri je sodelovalo 1000 ljubiteljev kave starih od 16 do 65 let. Barcaffè je najbolj zaupanja vredna blagovna znamka kave v Sloveniji, zaupanje vanjo pa se iz leta v leto še krepi,« so dodali.

Barcaffè je najbolj zaupanja vredna blagovna znamka kave v Sloveniji.Foto: Pixabay

Praznično obarvano leto
Res je za nami posebno leto. Leto sprememb, izzivov, prilagajanj in učenja, majhnih in velikih zmag, takšnih in drugačnih mejnikov. A okroglo leto bo zagotovo ostalo tudi v lepem spominu, prav zaradi velikih obletnic, kakršnih je pol stoletja, odkar so na trg poslali prvi zavitek omamno dišeče kavne mešanice iz takratne portoroške pražarne. Kakor se za takšna jubilejna praznovanja spodobi, so leto pri Barcaffèju obarvali še posebej praznično, s številnimi, spletnimi, dogodki in razvajanji za ljubitelje kave v zahvalo za desetletja zvestobe.

Najlepše zgodbe se pišejo skupaj, so prepričani pri Barcaffèju in vabijo vse kavoljube »naj se naša skupna nadaljuje tam, kjer se je začela, v družbi temne, dišeče kraljice«.

Sorodne novice

1.3.2021

Medicinske sestre namesto ljubezni hudomušno pojejo: Test je obvezen

25.2.2021

Z igro senc in luči v videu je Anni uspelo poudariti zgodbo Zgodbe

25.2.2021

33 zlatih odličij GZS za najboljše pekovske izdelke družbi Don Don

22.2.2021

Nepozabnih Nininih 15 let z Bleda

20.2.2021

Nino Ošlak razkril, kako drugačen bo njegov letošnji nov album

Facebook

Twitter