To je moj najhitreje posnet spot, pravi Nina Pušlar o skladbi Pusti me

Teden dni po izidu je skladba Pusti me dobila tudi spremljevalni videospot. Nina bo leto zaključila z izdatno koncertno turnejo, v 2020 pa skočila s posnetkom nastopa v Križankah, ki bo na ogled na kanalih TV Slovenija.

Pusti me je peti radijski singel s septembra izdanega albuma NinaFoto: Nejc Fon

In o čem govori skladba?

"To je zgodba o dveh, ki sta se imela rada, se še vedno imata rada, a včasih je težko, ko moraš nekaj spustiti, nekaj kar mogoče v drugačnih okoliščinah ne bi … to je življenje," pravi Nina in dodaja: “Čeprav gremo naprej in vemo, da je prav, srce še vedno kdaj hrepeni po tem in se sprašujemo, kaj bi bilo, če bi naredili drugače. Po dobrem tednu dni, ko sem pesem prvič odpela na nacionalni televiziji sem vesela za tako velik in pozitiven odziv, in to je znak, da je 'Pusti me’ na lepi poti, da se dotakne src številnih poslušalcev, kar je tudi njen namen."

Pusti me je prvi videospot, ki ga je Nina Pušlar posnela z režiserko Tino Novak, nista pa ustvarjalki popolni neznanki, saj sta se že srečali ob nekaterih nastopih v oddajah na TV Sloveniji, Tina pa je vodila tudi nacionalkino snemanje Nininega koncerta v Križankah.

"To je moj najhitreje posnet spot, saj sem bila na sceni le šest ur. Kot zanimivost lahko povem, da smo imeli že izbrano drugo lokacijo, rezervirana dva snemalna dneva, igralca, spisan scenarij ... v zadnjem hipu pa sem se odločila, da bi ta skladba morala imeti zelo enostaven, minimalističen, intimen video. Pesem je že sama po sebi tako sporočilna, da ne potrebuje kakšnih velikih dodatkov, posebnih učinkov in obilja ličil. Končni izdelek je takšen, da si bo lahko ob gledanju in poslušanju vsak ustvaril svojo zgodbo, svoj film, svoj videospot," je o svojem novem glasbenem filmu, ki so ga posneli ob klavirju v Kristalni dvorani v Rogaški Slatini, povedala Nina.

To je moj najhitreje posnet spot, pravi Nina Pušlar.Foto: Nejc Fon
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.1.2020

Gašper Rifelj babici v spomin

15.1.2020

Zlatko Dobrič po petletni pavzi tokrat v hrvaških glasbenih vodah

14.1.2020

Ste že slišali novo pesem od Pop Design? To je/bo resnično sreča

12.1.2020

Klemen Slakonja kot Melania Trump predstavlja slovenski paradiž(nik)

3.1.2020

Alya med nominiranci za prestižno regionalno nagrado MAC

Facebook

Twitter