Tilen Lotrič: Glede na situacijo smo se vseeno odločili, da izdam skladbo

Potem, ko je pred dobrim letom in pol navdušil v šovu Slovenija ima talent, se je s trdim delom in vztrajnostjo dodobra prebil na slovensko glasbeno prizorišče. Mlad, vrhunski vokalist Tilen Lotrič, se tako po dveh uspešnih duetih - s Poskočnimi (Upam, da si srečna) in Nušo Derenda (Pokliči kdaj), predstavlja s svežo, energično pesmijo Vino.

Tilen LotričFoto: Luka Blatnik

Po treh singlih in številnih razprodanih koncertih, se tako študent ljubljanske glasbene akademije Tilen Lotrič zdaj predstavlja že s četrto samostojno skladbo.

Pevec, ki tudi tokrat sodeluje z isto, priznano avtorsko ekipo, na čelu z njegovim producentom Ninom Ošlakom, je o novi skladi dejal: "Glede na situacijo smo se vseeno odločili, da bi skladbo izdali. Naj se ljudje v teh težkih časih doma ob njej sprostijo in zabavajo. Ko pa se vse umiri in pride poletje, pa jo bomo skupaj prepevali na koncertih. Pesem je nekoliko hitrejša kot vse moje prejšnje, rad se preizkušam v novih zvrsteh in predvsem ostajam zvest ter ustvarjam kvalitetno slovensko glasbo."

Jan Klobasa, Laura Leopold in Tilen Lotrič.Foto: Luka Blatnik

Poleg novega singla pa je luč sveta ugledal tudi videospot, ki ga je Tilen z ekipo režiserja Luke Blatnika posnel še pred začetkom krize. "V videospotu glavno vlogo igra zmagovalec zadnjega resničnostnega šova Kmetija - Jan Klobasa, ob njemu pa svoje čare na ogled postavi tudi simpatična prijateljica Laura Leopold," je na kratko strnil Tilen Lotrič.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

24.5.2020

Jadranka Juras: Želim si, da bi na Evroviziji znova uvedli orkester

24.5.2020

Anzhe ob novi skladbi Zate bi: Nikoli nisem bil zadovoljen z besedili

22.5.2020

Klopca želja Saše Lešnjek

21.5.2020

Prvi drive-in koncert v Sloveniji s Tabujevci na parkirišču Centra Vič

19.5.2020

Uspešnica Avtomobilov, Ne ljubi se mi spati sam, v novi preobleki

Facebook

Twitter