Tel Aviv 2019: Kaj sta po razglasitvi rezultatov povedala Zala in Gašper?

Tako kot ponavadi je tudi tokrat po končanem prvem predizboru sledila še novinarska konferenca novih srečnih izbrancev, med katerimi sta bila tudi naša Zala in Gašper, ki sta sicer upala, da bo evrovizijske evforije (malo za šalo, malo zares) za nekaj časa dovolj. A sta se uštela tik pred koncem, saj se je Evropa odločila, da ju vidimo še v finalu.

Zala in Gašper na novinarski konferenci po predizboru. (Foto: Alesh Maatko) Zala in Gašper na novinarski konferenci po predizboru. (Foto: Alesh Maatko) Zala in Gašper na novinarski konferenci po predizboru. (Foto: Alesh Maatko) Zala in Gašper na novinarski konferenci po predizboru. (Foto: Alesh Maatko) Zala in Gašper na novinarski konferenci po predizboru. (Foto: Alesh Maatko) Zala in Gašper na novinarski konferenci po predizboru. (Foto: Alesh Maatko) Zala in Gašper na novinarski konferenci po predizboru. (Foto: Alesh Maatko) Zala in Gašper na novinarski konferenci po predizboru. (Foto: Alesh Maatko) Zala in Gašper na novinarski konferenci po predizboru. (Foto: Alesh Maatko) Zala in Gašper na novinarski konferenci po predizboru. (Foto: Alesh Maatko) Zala in Gašper na novinarski konferenci po predizboru. (Foto: Alesh Maatko) Zala in Gašper na novinarski konferenci po predizboru. (Foto: Alesh Maatko) Zala in Gašper na novinarski konferenci po predizboru. (Foto: Alesh Maatko) Zala in Gašper na novinarski konferenci po predizboru. (Foto: Alesh Maatko) Zala in Gašper na novinarski konferenci po predizboru. (Foto: Alesh Maatko)
Vidno utrujena, a srečna!Foto: Alesh Maatko

Ko smo Zalo in Gašperja po končani novinarski konferenci vprašali, kaj jima je rojilo po glavi, ko smo po razglasitvu predzadnje države čakali le še enega novopečena finalista, nam je Gašper odgovoril, da se je Zala veselila, da bo konec vsega, a s tem ni mislila kaj slabonamernega. Le evrovizijskega blišča nista navajena, ampak preprostega življenja: "Tolikokrat sva že povedala, da nam v bistvu ni do tega cirkusa, a sva navsezadnje res noro počaščena, da dejansko so ljudje, ki jim najina glasba toliko pomeni, da se zanjo postavijo. To nama je najpomembnejše in zato se še bolj veseliva, da greva dalje delati glasbo."

Čeprav tu in tam javno ne pokažeta navdušenja, sta vesela da sta na Evroviziji.Foto: Alesh Maatko

Na nastopu sva uživala, res je bilo čarobno. Ne vem, če sva razumela v tistem trenutku, kaj se je zgodilo, ker so vsi planili po nama in bilo je zelo glasno. Ampak nama zelo veliko pomeni uvrstitev v finale.

Gašper Šantl

Glede na to, da sta bila oba (sploh zaradi štirih nastopov) vidno utrujena, Zala pa še bolj, je v glavnem govoril Gašper, ki je prav tako odgovoril na še eno naše novinarsko vprašanje, in sicer ali sta vsaj srečna, ker sta se prebila v finale? Po krajšem premisleku je mladenič, ki še vedno ni dojel, kaj se trenutno dogaja, suvereno dejal: "Zdaj nama vsaj ne morejo očitati česarkoli. Sicer pa mislim, da se je Zala veselila prostih dni."

Po predizboru je sledila še novinarska konferenca.Foto: Alesh Maatko

Vse sva dala od sebe na odru, da bi se najina pesem dotaknila čim več src, in mislim da nama je to tudi uspelo, saj sva prišla v finale.

Gašper Šantl

In res jih bosta imela vsaj malo. Sredo bosta preživela ob plaži, da se umirijo strasti in da si nabereta novih moči. V četrtek pa se bo delegacija odpravila še do Mrtvega morja, ki leži na meji med Izraelom in Jordanijo. Nato pa že sledijo nove tri generalke, v soboto pa še zadnjič stopita na ta oder, potem pa vsaj za nekaj časa (ali pa za zmeraj) zaključita z Evrovizijo. No ja, zarečenega kruha se največ poje!

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

16.5.2020

RTV Slovenijo bo na Pesmi Evrovizije 2021 zastopala Ana Soklič

16.5.2020

Najboljša slovenska evrovizijska pesem je No One od Maje Keuc

14.5.2020

Ana Soklič razkrila, kako bi izgledal ESC nastop v Rotterdamu

11.5.2020

Mineva 13 let, odkar nam je Alenka Gotar prvič pripela finale

10.5.2020

Kako zveni Lea Sirk v prenovljeni evrovizijski skladbi Hvala, ne!?

Facebook

Twitter