Talentirani glasbenik Tilen Lotrič spravil na noge prav vse občinstvo

Tilen Lotrič, ki se mu je zmaga v superfinalu lanskega šova talentov za las izmuznila, je pred dnevi do zadnjega kotička napolnil letno gledališče Khislstein. Prva dva koncerta je imel v februarju, vendar v manjši dvorani, zato sam pravi, da je bil to zanj v resnici prvi res velik samostojen koncert, kjer je na noge spravil prav vse obiskovalce ...

Tilen Lotrič navdušil v polnem kranjskem letnem gledališču Khislstein.Foto: Luka Blatnik
Tilen LotričFoto: Luka Blatnik

Skupaj s spremljevalno skupino Diamanti je pripravil pester program, večinoma sestavljen iz slovenskih skladb, po katerih so ga gotovo vzljubili tudi številni gledalci pred malimi zasloni. Manjkala ni niti njegova prva samostojna pesem Jaz te pogrešam, pri kateri je sodeloval trenutno z enim najbolj vročih producentov in glasbenikov pri nas, Ninom Ošlakom.

V goste je povabil pevko Manco Špik, s katero sta zapela v duetu. Gorenjka je na odru odločno povedala, da "je pred Tilnom zagotovo velika in bogata pevska kariera, saj je fant z dušo in srcem predan glasbi, kar se vsakič znova čuti ob njegovem petju".

Gostitelj večera, mladi in talentirani Tilen Lotrič, pa je po velikem samostojnem koncertu strnil nekaj besed: "Tako velik oder in toliko obiskovalcev, res sem počaščen in presrečen, da so ljudje prišli in uživali z menoj. Neskončno sem hvaležen celotni ekipi, ki mi stoji ob strani. In noro se veselim novih glasbenih dogodivščin, ki sledijo. Teh bo v prihodnjih mesecih kar precej. Zelo kmalu prihaja moja nova pesem, pri pesmi pa se mi bo pridružila še ena vrhunska slovenska pevka. Več pa za zdaj še ne smem izdati."

Na koncertu ni manjkalo različnih glasbenih zgodb.Foto: Luka Blatnik
Manca Špik v družbi spremljevalne skupine Diamanti.Foto: Luka Blatnik
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

24.5.2020

Jadranka Juras: Želim si, da bi na Evroviziji znova uvedli orkester

24.5.2020

Anzhe ob novi skladbi Zate bi: Nikoli nisem bil zadovoljen z besedili

22.5.2020

Klopca želja Saše Lešnjek

21.5.2020

Prvi drive-in koncert v Sloveniji s Tabujevci na parkirišču Centra Vič

19.5.2020

Uspešnica Avtomobilov, Ne ljubi se mi spati sam, v novi preobleki

Facebook

Twitter