ESC 2020

Tako zveni prenovljena Voda, s katero bi se predstavila Ana Soklič

Takoj po zaključku Eme 2020 je ekipa Ane Soklič zavihala rokave, saj so imeli na voljo le nekaj dni, da posodobijo, če seveda želijo, zmagovalno pesem Voda. Na koncu jim je tudi uspelo! A žal je z druge strani prišla novica, da je Evrovizije 2020 zaradi koronavirusa odpovedana, vse letošnje izbrane pesmi pa ne morejo sodelovati na Evroviziji 2021.

Ana Soklič na odru Eme 2020.Foto: Alesh Maatko

Kljub temu se je Anina ekipa odločila, da nam predstavi, koliko truda so le v nekaj dneh vložili v celotno zgodbo Voda. "Ob tej priložnosti bi se želela še enkrat zahvaliti vsem, ki ste pripomogli, da so se delci svetlobe na vodni gladini zasvetili v njihovi najdragocenejši teksturi ... Hvala Ti, Bojan Simončič dolgoletno nesebično predanost, Tebi, dragi Žiga Pirnat za plašč ljubezni, ki si ga ovil okrog skladbe in s tem premagal ves mraz, hvala Željko Mladenović za vso potrpežljivost in vedno lepo energijo in najlepša hvala Den Baruca za lyric video, kateri me bo v sebi še dolgo grel. Hvala ekipi RTV Slovenija," je ob tej priložnosti zapisala Ana Soklič, ki vsem nam želi vse dobro ter da ostanemo zdravi. Hkrati pa Ana še sporoča, da uradni video sledi v bližnji prihodnosti.

Prav tako se prav vsem zahvaljuje tudi Žiga Pirnat, ki je poskrbel za še bolj pompozno skladbo. "Kljub temu, da Voda žal ne bo ugledala evrovizijskega odra, hvala vsem, ki ste sodelovali in pomagali pri njeni avdiovizualni podobi, Ana pa novim zmagam naproti," je zaključil glasbeni mojster. 

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

31.12.2020

Ema 2021: Za Ano Soklič od 191 pesmi niso našli še nobene primerne

30.12.2020

Kdaj naj bi potekala Ema 2021? Televizija se pripravlja na scenarij D

16.12.2020

Izbor Ema še vedno med najbolj iskanimi dogodki leta 2020

11.12.2020

Ganljiv zapis evrovizijke Ane Soklič: Mama je bila kot skala ...

2.10.2020

Za Ano Soklič prispelo 191 skladb; kdaj bodo znane izbrane pesmi?

Facebook

Twitter