Stella pred Emo Freš stavi na budalo

Mlada glasbenica Stella, ki jo bomo med drugim spremljali v finalni oddaji Ema Freš, tik pred novim letom predstavlja novi singel. Po vidnem uspehu pesmi Ocean, s katero je zmagala na Novi sceni mednarodnega festivala FeNS 2019 ter prejela tudi nagrado za najboljši scenski nastop, daje sedaj na pokušino novo skladbo z naslovom Tvoja budala ...

Tvoja budala je novi Stellin singel.Foto: Menart Records

Tvoja budala ja na prvi pogled enostavna pesem, zaigrana kar na ukulele. A za prešernim havajskim zvokom se skriva pretkano skladanje, odlične melodije, ki gredo kar same v uho in besedilo, ki ga je Stella napisala prav posebni osebi v njenem življenju. Za pesem je posnela tudi videospot. Ponovno je izbrala ekipo s katero je sodelovala že pri prejšnji produkciji in jo sestavljajo odlični prekaljeni ustvarjalci. Kot režiser in snemalec je vihtel taktirko Tim Zupančič – Zupančič Design, izvršni producent videospota in pesmi pa je NUDovec Gaber Marolt.

Seveda ob novem singlu nismo mogli mimo vprašanja, kaj pa Ema Freš? "Meni je super, vesela sem, da se lahko predstavim širši množici. Škoda mi je edino, da v prvi fazi glasovanja ni bilo možno slišati celotnih pesmi. Tudi meni jih je bilo veliko všeč, ampak nisem mogla slišati, kako se razvijejo. Zato pa komaj čakam na finale! In upam, da se uvrstim na Emo."

Stella ponosno predstavlja novo skladbo Tvoja budala.Foto: Menart Records

Stella o svojih načrtih

"Rada bi čim več pela, čim več nastopala, kjerkoli, kadarkoli. Moj izvršni producent Gaber Marolt mi pomaga pri dogovorih s spremljevalno skupino in počasi se pripravljamo za prve nastope. Upam tudi, da bom lahko čim več pesmim dodala tudi video podobo. Veselim se vsakega snemanja videospota. Za pesem Ne vem, če sem v redu, s katero sodelujem na Ema Freš, že imam nekaj idej v glavi. Včasih si jih skušam predvajati v mislih, kot kakšen film. (smeh) Če mi uspe uvrstitev na Emo, bom dala vse od sebe, da prepričam tudi z odrskim nastopom! V vsakem primeru pa nameravam pisati in snemati nove pesmi, to namreč najraje počnem. In hvaležna sem celotni ekipi: Gabru, Blažu Hribarju in Timu, da mi prisluhnejo in lahko ustvarjam in sodelujem v celotnem procesu, od ideje do končne oblike."

A če se vrnemo k 'budali', je Stella o snemanju videospota še: "Za video podobo je ponovno poskrbel Tim Zupančič, s katerim res zelo rada sodelujem. Najprej smo posneli plesni del v Hotelu Celeia v Celju. Jaz sicer plešem že 15 let, moj fant Gregor pa razen maturantskega plesa nima plesnih izkušenj. Sam zase pravi, da niti ne pleše rad, a vseeno je bil takoj za, ko sem ga vprašala, če želi plesati v videu (smeh). Na začetku je imel tremo in malo je trajalo, da se je sprostil. Andreja Šraj nama je sestavila odlično koreografijo, in meni se zdi, da je plesni del res super uspel. Zunanje kadre smo zelo hitro posneli, nismo dolgo zdržali, ker nismo želeli zmrzniti (smeh). Veliko prijetnejša je bila peka torte v kuhinji ... Sicer pa smo video  želeli posneti na lep sončen dan. A nam nikakor ni uspelo, zato smo se hitro prilagodili. Najbolj všeč mi je bil kuharski del. Moja mama je kuhinjo založila z ogromnimi količinami čokolade ter raznimi sladkimi okraski za torto, in midva se seveda nisva pritoževala (smeh). V tej fazi snemanja je večinoma vladal kaos. Zahvalila bi se rada maskerki Neži Čuvan, ki nama je ves čas brisala zasušeno mešanico moke in jajc iz obraza ter mi popravljala make-up in odlično skrbela za najini frizuri. Testo, ki sva ga z Gregorjem namešala, sicer ni bilo uporabno, moja mama je torto spekla že vnaprej." (smeh)

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.6.2021

Alenka Godec vabi na morje

17.6.2021

Neisha na ALEJI SKY odprla pestro koncertno poletje; sledi UMcoustic

16.6.2021

Razkrita druga glasbena LEGENDA: Vili Resnik

15.6.2021

To pa je priznanje! Rockerji z Eme 2020 med najboljšimi na svetu

15.6.2021

Skupina Proper pomahala v slovo; Luka Sešek novi pevec Avsenikov

Facebook

Twitter