Stelina nove pesem postala himna Svete Trojice v Slovenskih goricah

14-letna Stela Tavželj iz Svete Trojice v Slovenskih goricah je imela svoj prvi nastop leta 2015 na koncertnem snemanju TV oddaje Moč glasbe nas združuje. Kljub mladosti je zapela s skupino Srebrna krila ter Šime Ivčićem, nečakom pokojnega Tomislava Ivčića. Pri pesmi Vez prijateljstva pa je sodelovala še z Danielom Popovićem.

Stela TavželjFoto: Maja Krajnc

Njena pesem Prvi poljub, s katero se je predstavila na festivalih v Kopru in Srbiji, je na spletnem portalu You Tube presegla 100.000 ogledov.

Lani se je mlada glasbenica s pesmijo Nad oblaki predstavila na festivalu FeNS v Kopru, kjer je osvojila drugo mesto, nastopila pa je tudi na festivalu v Makedoniji, kjer je osvojila tretje mesto. Ob koncu leta pa je izdala čudovito božično skladbico Naj sveta noč enaka bo vsem.

Glasbenica se je predstavila tudi na festivalu FeNS.Foto: Maja Krajnc

Tokrat Stela predstavlja svojo šesto skladbo Sveta Trojica ljubljena, ki jo je premierno predstavila na občinskem prazniku Občine Sveta Trojica v Slovenskih goricah, kjer jo je novopečeni župan David Klobasa napovedal kot himno njihove občine. Idejo za pesem je dal Stelin mentor Denis Poštrak, nato je njegova sestrična Danaja Rožmarin napisala besedilo. Glasbo je napisal Slavc L. Kovačič, član skupine Čudežna polja.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

15.2.2020

Je to najboljša skladba Anje Kotar?

15.2.2020

Vse je fajn, če fajn smo ljudje, pravijo pojoči Čuki

14.2.2020

Kdo je tisti skrivnostni moški, ki je Heleni Blagne znal priti do srca?

14.2.2020

Imejte se radi vse dni v letu, ob valentinovem pravi Rebeka Dremelj

13.2.2020

Nino Ošlak žanje sadove 10-letnega glasbenega ustvarjanja

Facebook

Twitter