PROMOCIJSKO SPOROČILO

Skodelica dišeče kave je najboljši Dobro jutro!

Po jutru se dan pozna, pravijo. In skodelica aromatične kave je odličen način, da se prebudite, si vzamete nekaj trenutkov zase in si polepšate dan še preden oddrvite skozi vrata novim izzivom naproti.

Kava in rogljiček za še lepše dobro jutro.Foto: Promo foto

Kava je eden najbolj priljubljenih napitkov, ob katerem uživamo v vseh delih dneva. Za mnoge pa je najboljše za »Dobro jutro!« prav skodelica tega omamnega napitka. Nekateri kavo pijejo iz navade, drugi radi razvajajo svoje čute z vsem, kar jim lahko ponudi, spet tretji, da jih predrami. Pa za vas, je kava del vaše jutranje rutine?

Kava nam da zagon. Kofein, ki ga požene po žilah, pomaga, da se znebimo jutranje omotičnosti in se počutimo manj utrujene. Vendar pa je najbolje, če prvo kavo spijete kako uro po tem, ko vstanete. Prej si privoščite osvežilno prho in zdrav zajtrk. In vaše jutro bo popolno!

Jutranji ritual

Za ljubitelje kave ga ni boljšega od jutranjega vonja po sveži kavi, ki prevzame stanovanju, in okusa, ki lepo poboža brbončice in polepša dan. Morda se vam zdi, da nimate dovolj časa za vsa jutranja opravila, radi pa pijete pravo turško kavo. Barcaffè Black'n'Easy je pripravljena v minuti. Vsebino vrečke stresete v skodelico, prelijete z vročo vodo in uživate v aromi.

Sveža je najboljša. Če bi res želeli uživati v bogati aromi in polnem okusu prve jutranje kave, jo skuhajte v čisti posodi in jo nalijte v svojo najljubšo skodelico. Grenka, kava slabega okusa je pogosto posledica pregrevanja ali žganja kave. Običajno se to zgodi, ko posodo s kavo pustite na toplem gorilniku, dokler se ne posuši. Še slabše pa je, če kavo pogrejete v mikrovalovki.

Pomaga se nam prestaviti v delovni pogon. Za vse, še bolj pa za tiste, ki delajo od doma, je bistvenega pomena, kako poiskati pravo pot za preklop iz vsakdanjika v delovno prestavo. Še kavico spijem, preletim novice in začnem z delom!

Sorodne novice

29.3.2020

SoulGreg Artist: Ko gledam, kaj vse se dogaja po svetu, sem šokiran

29.3.2020

ManuElla skozi sporočilno zgodbo Only Love združila svoje prijatelje

28.3.2020

Jan Plestenjak o spoštovanju, ljubezni in enakosti med ljudmi

19.3.2020

Band Aid Ostani doma v legendarni pesmi Zelena dežela

18.3.2020

Naši glasbeniki so svoje hite spremenili na temo samoizolacije

Facebook

Twitter