SANREMO

Škandal in moški ravs na Sanremu; Bugo sredi nastopa zapustil oder

Italijanski Sanremo je, kot kaže, tudi letos v središču pozornosti. Za največji pretres sta poskrbela Bugo in Morgan, ki sta si na odru obračunala en z drugim. Morgan je namreč skladba Sincero v petkovem večeru odpel precej drugače, kot sicer, saj je spremenil besedilo in na ta način napadel kolega Buga, ki je nato užaljen v hipu zapustil oder.

Morgan je spremenil besedilo in kar skozi pesem začel žaliti kolega Buga.Foto: RAI / Zajem zaslonske slike

Kaj točno se je med pevcema oziroma v duetu Bugo & Morgan dogajalo od torka pa vse do petka je ena velika uganka, saj sta pevca bolj kot ne uspešno krmarila skozi festivalske večere. Kot kaže pa je bilo med njima precej nesoglasij in napetosti, ki ju je pripeljalo do moškega obračuna na odru in posledično do diskvalifikacije.

Besedni obračun so skozi pesem Sincero zabeležile tudi kamere (glej video spodaj), tisti hip sredi noči pa nobenemu ni bilo povsem jasno, kaj se dogaja na odru gledališča Ariston. Nastop dvojca, ki sta si besedno skočila v lase že v zaodrju, a sta vseeno želela vse skupaj izpeljati do konca, je bil sicer že od vsega začetka povsem drugačen, sploh pozorni poslušalci so opazili, da je Morgan začel peti drugo besedilo, in sicer tako, da bi Bugu kar na odru javno vrnil milo za drago, kar je Bugu takoj dvignilo pritisk, tako da je zapustil oder, orkester pa je nato prekinil nastop.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

12.7.2020

Split 2020: Neno Belan & Zorana osvojila ljudstvo, Lorena pa stroko

12.7.2020

Split 2020: Skozi prvi festival večer zazvenele nepozabne uspešnice

5.7.2020

FeNS 2020 v vsakem primeru bo!

1.7.2020

Ljubljana Festival: Kaj za začetek ponuja že 68. festivalska edicija?

30.6.2020

Poletje 2020 brez poletnih melodij; kaj bo z neizbranimi skladbami?

Facebook

Twitter