Simon Vadnjal odprl srce

Priljubljeni rocker Simon Vadnjal predstavlja že svoj peti samostojni singel Odpri srce, za katerega navdih pa je tokrat našel pri boemskih Francozih in njihovem reku »cest la vie«.

Singel Odpri srce je z rokerskimi kitarami zašiljena oda življenju na polno: "c'est la vie" pravijo boemski Francozi in v tem kratkem reku je navdih za ustvarjanje našel tudi Simon.

Kaj pa, če se ne izide? Kaj bom potem, če mi ne uspe? Je vredno tvegati? Vsakdo se slej kot prej sooči s podobnimi dilemami na prelomnicah različnih življenjskih obdobij, glasbenik in televizijski voditelj Simon Vadnjal pa v refrenu novi pesmi Odpri se predlaga predvsem manj kalkuliranja: "Odpri svoje srce!".

Simona Vadnjal na Emi 2020.Foto: Alesh Maatko

"Zaključiti razvodenelo zvezo, morda zamenjati poklic, spremeniti način življenja, poskusiti znova iz nič, se prvič v življenju podati v nekaj povsem neznanega – če sklepam po sebi, se pri tehtanju takšnih in podobnih realnih situacij, v večini primerov držimo predvsem racia, preračunavamo in poslušamo vse drugo kot srce," pravi glasbenik Simon Vadnjal, ki smo ga med drugim pobližje spoznali tudi na Emi.

Odpri srce je njegov peti samostojni singel, z ekipo avtorja glasbe Kevina Koradina ter nizozemskega producenta Clifforda Goila pa že načrtuje tudi izid EP albuma proti koncu leta.

"Včasih nam pomanjkanje intuicije in tisti dodatni ščepec poguma prepreči, da bi dejansko odšli na novo pot. Da bi le lahko na stara leta mirno pogledali nazaj in za čim manj situacij rekli: Škoda," dodaja simpatični pevec, ki z optimizmom nestrpno pričakuje tudi prve koncerte po sproščanju koronskih ukrepoov. Upa, da ti pridejo čimprej!

Sorodne novice

17.6.2021

Alenka Godec vabi na morje

17.6.2021

Neisha na ALEJI SKY odprla pestro koncertno poletje; sledi UMcoustic

16.6.2021

Razkrita druga glasbena LEGENDA: Vili Resnik

15.6.2021

To pa je priznanje! Rockerji z Eme 2020 med najboljšimi na svetu

15.6.2021

Skupina Proper pomahala v slovo; Luka Sešek novi pevec Avsenikov

Facebook

Twitter