Simon Vadnjal: Čas je, da na silo zapoznela pomlad vzbrsti do konca

Po treh mesecih samoizolacije, nakopičenih skrbeh, strahovih, s katerimi smo se ukvarjali vsak na svojem koncu, po zapiranju v svoje domove je čustvena kaša, s katero se večina sooča v svoji intimi, pri mnogih zavrela, prekipela.

Po odmevni premieri na spomladanskem izboru Ema 2020 nadaljuje svoje glasbeno sodelovanje z isto ekipo, nizozemcem Cliffordom Goilom in primorcem Kevinom Koradinom.

Čas je, da na silo zapoznela pomlad vzbrsti do konca. Kmalu nas bo v družabno življenje vabilo poletje, mlade in takšne po srcu, vleklo na ulice, med ljudi. Večina nas pogreša glasen smeh, plesanje, glasbo in zabavo. Te občutke je v pesmi Pozabila navodila lovil tudi televizijski voditelj in glasbenik Simon Vadnjal, ki se podpisuje kot avtor besedila.

Simon Vadnjal predstavlja novo pesem Pozabila navodila.Foto: Simon Vadnjal

»Lahko rečem, da s Simonom tokrat nadaljujeva zgodbo iz izbora Ema, kjer sem mu pomagal kot eden od pevcev spremljevalnih vokalov za nastop v živo. Ker je snemanje videa za pesem Nisi sam prekinila korona epidemija, sodelovanje zdaj nadaljujeva z videom za Pozabila navodila,« je dejal Tim Kores - Kori.

»Po odličnem sodelovanju pri skladbi Nisi sam, smo se takoj lotili novega projekta in lahko rečem le to, da je ustvarjalni proces potekal brez zapletov ter, da smo vsi avtorji bili ponovno zelo usklajeni na isti frekvenci. Zelo sem zadovoljen z rezultatom,« pravi Kevin Koradin.

Na radijske postaje ekipa pošilja sodoben singel z retro pridihom 80-ih, pesem z nalezljivimi plesnimi ritmi pa bo svojo video podobo dobila v kratkem. Režije se bo tokrat lotil Simonov prijatelj, pevec in priljubljeni radijec Tim Kores Kori.

Pesem Pozabila navodila je dobila tudi videozgodbo.Foto: Simon Vadnjal

»Glavno vlogo v videu sva namenila mladi dami, ki je prav tako navdušila na letošnjem izboru Ema 2020, za koga točno gre, pa počakajmo še kak teden, ko bomo premierno predstavili video«, dodaja avtor besedila pesmi Simon Vadnjal.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

4.8.2020

Deni Kragelj tudi na Amazonu

3.8.2020

Skrbno varovani Rock Partyzani

30.7.2020

Zakaj se je življenjski slog Omarju Naberju popolnoma obrnil na glavo?

30.7.2020

Vili Resnik z novo zasedbo

27.7.2020

Werner: Od festivala v Vodicah 'CMC 2020' pričakujem pravi lom

Facebook

Twitter