Severina objavila pesem, ki jo je posvetila sinu; spot pa posnela v Lj.

"Ti ne poznaš sveta tako dobro kot ga jaz, ko si mlad, verjameš vsem, a ti ne veš, kakšni so ljudje…Kam boš šel iz gnezda, ptiček moj? Gledajo me tvoje oči, kot da so moje ..., " so verzi, s katerimi se prične Severinina nova pesem Rođeno moje, ki je bila objavljena danes opoldan na YouTubu, videospot pa je režiral režiser Eme Nejc Levstik.

SeverinaFoto: Promo foto

Pesem so Severinini najbližji sodelavci razglasili za najbolj čustveno Severinino balado do sedaj – pesem nosi tudi zelo osebno sporočilo – posvečena je njenemu sinu Aleksandru.

"To je zelo lepa pesem, z njo se lahko poistoveti vsak starš in tudi vsak človek….Ko mi je Miloš poslal pesem, je v meni vzbudila čustveni vulkan in takoj sem se odpravila na snemanje. Sporočilo pesmi je brezpogojna ljubezen," je po predstavitvi izjavila nekdanja hrvaška evrovizisjka predstavnica, Severina.

Pesem je to poletje napisal Severinin dolgoletni sodelavec, skladatelj Miloš Roganović, ki je napisal tudi hite 'Kao', 'Alcatraz', 'Grad bez ljudi', 'Dobrodošao u klub', 'Italiana', 'Uzbuna', 'Ko te tjero'….

Že pred premiero so pesem razglasili za najbolj čustveno Severinino balado.Foto: Promo foto

Zgodba posneta v Ljubljani

Pesem je bila posneta pred mesecem dni v Zagrebu, videospot pa je bil posnet v Ljubljani, režiral ga je Nejc Levstik, ki je tudi režiser Severinine prihajajoče turneje The Magic Tour – pesem Rođeno moje bo v živo premierno predstavljena 16. novembra v Splitu, 23. novembra v Beogradu in 21. decembra v Ljubljani, v Areni Stožice.

In kako je prišlo do te glasbene zgodbe? "Severina me je letos poklicala in me vprašala, če bi ji lahko napisal lepo, čustveno pesem. Razmišljal sem o tematiki in kako naj napišem nekaj novega. Odgovor se je skrival v meni, čeprav tega nisem vedel. Ko pogledam Severino, vidim veliko zvezdo, umetnico, ki je pred vsem tem na prvem mestu mama, ki se bori za dobrobit svojega otroka, poleg tega pa se je primorana boriti proti raznim negativnim ljudem, ki ji poskušajo otežiti borbo in spore. Odgovor se je skrival v meni, tudi jaz sem starš, vem, kakšna čustva so to – vedno sem si jih želel preliti v pesem. Tako je nastala pesem 'Rođeno moje' in zaradi tega sem zelo srečen," je odgovoril Miloš Roganović.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

24.1.2020

Marija Šerifović priredila pesem legendarnega Oliverja Dragojevića

24.1.2020

Odprta kuhna že v nizkem startu: Še osem tednov do osme sezone!

23.1.2020

Klemen Slakonja pokazal mišice

23.1.2020

Evrovizijca Vili Resnik in Omar Naber sprejela najbolj zdrav izziv

22.1.2020

Domača glasbena scena bogatejša za 'hude, dobre bejbe'

Facebook

Twitter