Saša Lešnjek, zvezdnica muzikala Briljantina, si želi 'nazaj v Piran'

Saša Lešnjek je 19-letna pevka in igralka, mnogim znana po vlogi Sandy iz slovenske različice muzikala Briljantina. V teh vročih, poletnih dneh poleg številnih obveznosti predstavlja novo avtorsko pesem Nazaj v Piran, za katero je posnela tudi videospot.

Pesem je mlada glasbenica ustvarila skupaj z Alexom Volaskom.Foto: Menart Records

Gre za pesem, prepleteno z zgodbo poletne romance, ki se dogaja na slovenski obali in lepimi spomini nanjo. Pri snemanju videospota je Saša sodelovala z ustvarjalci najbolj gledanih videospotov v regiji, No Visuals. Glavna moška vloga pa je pripadla soigralcu iz muzikala, Luko Markusom Štajerjem, ki igrivo predstavlja njeno poletno ljubezen.

Kljub počitniškemu vzdušju pa mlada glasbenica ne počiva, ampak pridno dela na novih skladbah in pripravlja svoj prvi studijski album.

Pesem je mlada glasbenica ustvarila skupaj z Alexom Volaskom, ki se podpisuje pod glasbo, Saša pa pod besedilo skladbe. Saša o skladbi Nazaj v Piran pravi, da se bo dotaknila prav vsakega, ki je kdaj doživel to naivno zaljubljenost in nas hkrati s svojo prikupno melodijo popeljala skozi poletje.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

24.5.2020

Jadranka Juras: Želim si, da bi na Evroviziji znova uvedli orkester

24.5.2020

Anzhe ob novi skladbi Zate bi: Nikoli nisem bil zadovoljen z besedili

22.5.2020

Klopca želja Saše Lešnjek

21.5.2020

Prvi drive-in koncert v Sloveniji s Tabujevci na parkirišču Centra Vič

19.5.2020

Uspešnica Avtomobilov, Ne ljubi se mi spati sam, v novi preobleki

Facebook

Twitter