ESC 2021

San Marino obrača nov evrovizijski list; znova je tu Senhit in Adrenalina

Po Valentini Monetta in Serhatu je v San Marinu zapihal osvežen veter. Ta mala državica namreč v Rotterdam pošilja Senhit, ki bo v drugem predizboru predstavila pesem Adrenalina. Senhit je pevka, ki svoje afriške korenine združuje z italijanskim slogom in evropskimi elektro-pop ritmi, ne nazadnje pa je sodelovala z mnogimi znanimi imeni.

Senhit za San Marino.Foto: Fabrizio Cestari

Svojo kariero začela v gledališču, poleg tega pa je nastopala v številnih produkcijah po Evropi od The Lion King v Nemčiji in Hair v Švici do Fame in Il Grande Campione v rodni Italiji. Pred petimi leti je pevka prepotovala vso Evropo, kjer je nastopala v najbolj priljubljenih evropskih klubih. To jo je na koncu pripeljajo do izdaje EP  Hey Buddy in singla Something On Your Mind.

Sicer pa Senhit ni neznano ime v evrovizijskem svetu, saj je to malo državo zastopala pred natanko desetimi leti, in sicer kot pevka Senit. Takrat se s skladbo Stand By ni uvrstila v finale. Prav tako bi se morala Senhit že lani (s pesmijo Freaky) udeležiti evrovizijskga izbora, a zaradi odpovedi do tega ni prišlo.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

20.4.2021

Avstralije v Rotterdamu ne bo; kaj to pomeni za prvi predizbor in za ESC?

17.4.2021

ESC 2021: Kaj je novega na stavnicah, kje je Slovenija z Ano?

15.4.2021

Rotterdam 2021: Za vsakega predstavnika bo oder drugačen

13.4.2021

Rotterdam 2021: Kaj ponuja velikih pet ter gostiteljica Nizozemska?

11.4.2021

Rotterdam 2021: V ESC Areni Ahoy zabrneli stroji; oder bo do 28. aprila

Facebook

Twitter