Rusija je v solzah, poslovila se je najbolj srčna babica Pugacheva

V 83. letu starosti je umrla Natalia Pugacheva, članica znamenite ruske skupine Buranovskiye Babushki, ki so na Pesmi Evrovizije 2012 zasedle odlično drugo mesto. Priljubljene babice so tako v kratkem času izgubile že drugo članico, saj je konec januarja 2014 v 87. letu starosti umrla njihova najstarejša članica Yelizaveta Zarbatova.

Buranovskiye Babushki na evrovizijskem odru ... (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki v press centru (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko)
Poslovila se je Natalia Pugacheva.Foto: Alesh Maatko

Članice Buranovskiye Babushki, ki prihajajo iz vasi Barunovo, na polovici poti med Volgo in Uralom v Rusiji, so na Pesmi Evrovizije v Bakuju še kako navdušile s pesmijo Party for Everybody, poleg tega pa so bile v času bivanja v Azerbajdžanu v  središču pozornosti. Ravno Natalia Pugacheva je vse skupaj navduševala s svojo prisrčnostjo, prav tako pa je poskrbela za nepozaben nastop na evrovizijskem odru, saj jo je publika dobesedno oboževala. In enako priljubljena je bila tudi v rodni Rusiji.

Buranovskiye Babushki so na ESC 2012 v Bakuju zasedle drugo mesto.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.1.2020

Latvija: Katera izmed teh pesmi bo prepričala v šovu Supernova?

18.1.2020

Portugalska do novega predstavnika skozi tri šove; komu bo uspelo?

18.1.2020

Avstralija predstavila prvih pet evrovizijskih pesmi

15.1.2020

Vasil v boj za Severno Makedonijo

15.1.2020

Tom Leeb bo prepeval za Francijo

Facebook

Twitter