Rudolf Gas s polnim gasom do novega albuma Svet Planet

Glasbenik Rudolf Gas predstavlja svoj novi singel Mlad fant na peronu. Nova skladba bo svoje mesto našla na njegovem drugem samostojnem albumu, ki bo prav kmalu ugledal luč življenja. Iz kolekcije 9. avtorskih skladb, ki pišejo glasbeno zgodbo novega albuma, je Rodolf že predstavil dva singla, Del neba in Svet planet, tokrat pa še sveža poslastica.

Rudolf GasFoto: Matej Kramžer

Uresničila sta idejo o skupni pesmi, Rok Vilčnik pa ji je dodal dramatično pripoved, ki jo lahko doživljamo kot filmske prizore ali kot odseve neke realne življenjske zgodbe. Sicer pa to še ni vse, saj se bliža izid novega albuma Rudolfa Gasa z naslovom Svet Planet. Promocijski koncert bo že 20. novembra 2019 v Orto baru.

Rudolf Gas po junijskem singlu Svet planet te dni izdaja novo skladbo - Mlad fant na peronu, za katero je glasbo napisal sam, besedilo pa je ustvaril Rok Vilčnik.

Gost pri tej skladbi je Vlatko Stefanovski, s katerim Rudolf nadaljuje dolgoletno glasbeno sodelovanje, ob tem pa dodaja: "Iz začetnega uradnega poznanstva je najin odnos prešel v veliko medsebojno spoštovanje na več ravneh. Vesel sem, da se je Vlatko odzval mojemu povabilu in v mojo skladbo vtkal svoj pečat čustev ter ji dodal posebno izpovedno sled."

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

26.5.2020

Rudi Bučar v zgodbi Otroci tistega časa, s katero se spominja otroštva

24.5.2020

Jadranka Juras: Želim si, da bi na Evroviziji znova uvedli orkester

24.5.2020

Anzhe ob novi skladbi Zate bi: Nikoli nisem bil zadovoljen z besedili

22.5.2020

Klopca želja Saše Lešnjek

21.5.2020

Prvi drive-in koncert v Sloveniji s Tabujevci na parkirišču Centra Vič

Facebook

Twitter