Pred vrati je festival FeNS 2020

Glasbeni festival FeNS, ki je namenjen mladim glasbenikom, starim tja do 27 let, bo letos zaradi pojava koronavirusa zaživel nekoliko drugače. Vse skupaj bo med 11. in 13. septembrom potekalo v koprski Taverni, kjer si bo mogoče na velikem platnu ogledati posnetke nastopajočih, prav tak pa bo tu še revialni del, ki pa bo potekal v živo ...

Damjana GolavšekFoto: Urška Košir

"Za petek in soboto smo posneli napovedi z našo tradicionalno voditeljico Damjano Golavšek in tako pripravili dva simpatična glasbena filma, skozi katera bomo predstavili vse letošnje finaliste. Filma bosta predvajana v koprski Taverni, publika pa bo imela prost vstop. Glede nedelje je še vse odprto, saj zaradi aktualnih razmer v povezavi koronavirusom čakamo do zadnjega trenutka. Vse skupaj se namreč spreminja iz dneva v dan. Upamo, da na zaključno prireditev pridejo vsaj naši južno-vzhodni sosedje, ki so se prijavili na festival. V kolikor jim ne bo mogoče priti, jih bomo vključili pri podelitvi nagrad v nedeljo, v živo preko videokanala festivala FeNS," so nam zaupali iz Agencije Plahutnik, ki bdi nad festivalom.

V petek bo tako v koprski Taverni (kot na YouTube) ob 20.30 predstavitev vseh izvajalcev (tudi tujih), in sicer s projekcijo videospotov za otroški in najstniški FeNS. V soboto bo predstavitev za najstniški FeNS in Novo sceno. V nedeljo bo ob 20. uri še revialni del, ki bo potekal v živo. Poleg tega pa se bo zgodila še podelitev nagrad. Vse skupaj si bo seveda mogoče ogledati še v živo na YouTube FeNSa.

Festival FeNS bo potekal med 11. in 13. septembrom 2020.Foto: Festival FeNS
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

21.10.2020

Kdo bo nasledil Evo Hren in Ano Soklič? 23. november je zadnji rok

13.9.2020

Slovensko noto 2020 je osvojila Larisa Leva iz Slovenske Bistrice

4.9.2020

Poletna noč 2020: Tokrat odmevala džezovsko obarvana glasba

2.9.2020

Koncert posvečen MMS-u odmeva, organizatorji pojasnili ozadje zgodbe

30.8.2020

Koncert, za katerega ni vedel skoraj nihče, je bil posvečen festivalu MMS

Facebook

Twitter