Posodabljamo spletno stran

Obveščamo vas, da smo na naši in priljubljeni vaši strani Evrovizija.com pred dnevi začeli s posodobitvami, saj želimo narediti uporabniške izkušnje in ostale funkcionalnosti, ki so del evrovizijske spletne strani, še boljše in prijaznejše. V posodobitveni fazi se lahko zgodi, da bo tako prišlo do drobnih tehničnih težav oziroma kratkih prekinitev.

Foto: Fotolia

Portal Evrovizija.com bo na spletu kmalu prisoten že dvajset let. Če so bil naši začetki skromni in na drugem naslovu, smo danes postali priljubljen spletni medij, ki vam približa evrovizijsko dogajanje v vaš dom skozi vse leto in ne samo v času evrovizijskih izborov. In ker tehnika napreduje s svetlobno hitrostjo, so potrebne nenehne izboljšave in posodobitve, s katerimi bomo končali v letu 2020.

V času izboljšav in posodobitev lahko pride do drobnih tehničnih težav oziroma kratkotrajnih prekinitev. Potrudili se bomo, da bo tega čim manj ter da bo tehnično posodobljena stran Evrovizija.com zaživela pred Evrovizijo 2020. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in za zaupanje z željo, da bosta Pesem Evrovizije in Ema še naprej najbolj iskana dogodka leta na Googlu, tako kot je bilo to za leto 2019. Hvala in srečno vsem skupaj.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

14.6.2013

Spletni piškotki

31.12.2019

Želimo vam uspešno leto 2020

24.12.2019

Evrovizija.com vam želi čaroben božič ter lepe in prijetne praznike

3.9.2017

Evrovizija.com vabi k sodelovanju

24.5.2018

Varstvo osebnih podatkov na spletnem portalu Evrovizija.com

Facebook

Twitter