Pesem o njej je naš poklon življenju brez meja, pravijo v skupini Proper

Zasedba Proper svoje poslušalce vabi na izlet po Sloveniji. V slikovitem videospotu za skladbo Pesem o njej si poglejte, kako izgleda njihova vrnitev v življenje brez meja.

Člani skupine predstavljajo novo glasbeno zgdobo.Foto: Promo foto

Skupina Proper je nastala leta 2016, na glasbeno sceno pa jo je izstrelila radijska uspešnica Rad bi jo videl. Leta 2018 so nastopili na Emi, pred točno enim letom pa so v ljubljanski Festivalni dvorani poskrbeli za pop spektakel, kot ga od slovenskih skupin običajno nismo vajeni. Za nadaljevanje leta skupina Proper obljublja predstavitev novih skladb s svežo zvočno podobo.

Kamera, kolo in Pesem o njej je preprost recept za novi videospot skupine Proper. V treh minutah se pridružite potovanju po slikoviti Sloveniji, ki s svežo glasbeno spremljavo dobi čisto posebno dimenzijo.

Pesem o njej je uvodna skladba albuma Naprej, ki ga je skupina izdala na razprodanem koncertu v Festivalni dvorani. Glasbo zanjo je napisal kitarist Tine Lustek, besedilo basist Nejc Podobnik, aranžma pa je delo vseh članov skupine. Člani skupine so v sodelovanju z Anžetom Lustkom v celoti poskrbeli tudi za produkcijo videospota.

Skupino Proper smo lahko slišali tudi na Emi 2018.Foto: Alesh Maatko

Z izdajo skladbe se želijo zahvaliti vsem Slovencem, ki so ponovno dokazali, da je mogoče s skupnim trudom prebroditi navidez nemogoče izzive. Tako kot glasbenike po vsem svetu, je izbruh virusa prizadel tudi skupino Proper, ki v prihodnost zre z optimizmom. Fantje iz skupine so se v času izolacije še bolj intenzivno posvetili pisanju novih idej, ki jih bomo lahko slišali že to poletje.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

26.5.2020

Rudi Bučar v zgodbi Otroci tistega časa, s katero se spominja otroštva

24.5.2020

Jadranka Juras: Želim si, da bi na Evroviziji znova uvedli orkester

24.5.2020

Anzhe ob novi skladbi Zate bi: Nikoli nisem bil zadovoljen z besedili

22.5.2020

Klopca želja Saše Lešnjek

21.5.2020

Prvi drive-in koncert v Sloveniji s Tabujevci na parkirišču Centra Vič

Facebook

Twitter