Evrovizija in Ema najbolj iskana dogodka leta 2019 na Googlu

Čeprav pri nas mnogi radi rečejo - sploh, ko so med ljudmi -, da Eme in Evrovizije ne gledajo oziroma jih to ne zanima, stric Google pravi drugače. Ta spletni velikan je namreč objavil rezultate največkrat iskanih pojmov in imen na Googlu za leto 2019, seveda za Slovenijo. In kateri dogodek je po iskanju na 1. mestu? To je Pesem Evrovizije ...

Rezultati iskanja na googlu (za Slovenijo) za leto 2019.Foto: Google.com / Zajem zaslonske slike
Rezultati iskanja na googlu (za Slovenijo) za leto 2018.Foto: EMA / Andres Putting / EBU

Kot so zapisali na strani Googla, ti seznami temeljijo na iskalnih poizvedbah z največjim porastom prometa letos v primerjavi s prejšnjim letom (glej tabelo levo). Če pogledamo najbolj priljubljena iskanje za leto 2019 je Pesem Evrovizije na 3. mestu, Ema pa na 4. mestu. Pri dogodkih pa je Pesem Evrovizije na prvem mestu, Ema pa na 2. mestu, kar so izjemni rezultati. Med iskanimi glasbeniki za 2019 pa je tudi nekdanja evrovizijska predstavnica, in sicer Eva Boto, ki je na 6. mestu.

Pa naj še kdo reče, da ga Ema in Pesem Evrovizije ne zanimata! Naj se ob teh odličnih podatkih zahvalimo tudi vsem vam in vsem tistim bralcem in obiskovalcem naše spletne strani Evrovizija.com, ki nam zaupate že vrsto let. Evrovizija.com je, kot kažejo podatki, priljubljeno spletno mesto, kjer najdete vse pomembne evrovizijske zgodbe na enem mestu. V uredništvu Evrovizija.com vsak dan izpostavimo najbolj zanimive evrovizijske teme in vsebine, poleg tega pa promoviramo slovensko glasbo ter glasbene festivale doma in v tujini, poleg tega pa skrbimo še za različne družabne in zabavne vsebine. Še enkrat iskrena hvala za zaupanje!

Pesem Evrovizije je najbolj iskan dogodek na spletu.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

13.7.2020

Bi želeli, da Ana Soklič na ESC 2021 odpoje vašo pesem? Tu je priložnost

16.5.2020

RTV Slovenijo bo na Pesmi Evrovizije 2021 zastopala Ana Soklič

16.5.2020

Najboljša slovenska evrovizijska pesem je No One od Maje Keuc

14.5.2020

Ana Soklič razkrila, kako bi izgledal ESC nastop v Rotterdamu

11.5.2020

Mineva 13 let, odkar nam je Alenka Gotar prvič pripela finale

Facebook

Twitter