Promocija in oglasna sporočila

Evrovizija.com je priljubljeno spletno mesto, kjer so na enem mestu zbrane vse najbolj pomembne evrovizijske zgodbe. Poleg tega so tu še festivali ter glasbene in zabavne vsebine. Če si želite biti del teh zgodb, je Evrovizija.com zagotovo ena izmed dobrih priložnosti, saj sta Evrovizija in Ema ena izmed najbolj gledanih oddaj.

Evrovizija.com, ki je vpisan v razvid medijev pri Ministrstvu za kulturo, je neodvisen medij.

Delujemo popolnoma samostojno, poleg tega pa imamo številne, večletne izkušnje in znanje, ne nazadnje pa številne strokovnjake, ki pripravljajo zanimive zgodbe in vsebine. Poleg tega pa Izbor za Pesem Evrovizije 'v živo', v sklopu slovenske delegacije, spremljamo zadnjih 20 let.

Na priljubljenem spletnem portalu Evrovizija.com bralci najdejo vse pomembne in aktualne domače in tuje evrovizijske zgodbe, zanimive vsebine o slovenski glasbi in domačih in tujih festivalih, ne nazadnje pa je tu še vrsto ostalih zabavnih in družabnih vsebin, ki jih pripravlja izkušena ekipa.

Spletno stran Evrovizija.com spremljajo prav vse generacije, predvsem pa številni mediji (radijske postaje, televizije in spletni mediji), uredniki, znane osebnosti, glasbeniki, založbe ter drugi.

Priljubljeni evrovizijski izbor (uradno se imenuje Eurovision Song Contest) je tako v Evropi kot v Sloveniji najbolj gledan televizijski šov, in sicer že več kot 65 let.

Če si želite biti del te zgodbe, vam lahko na naši spletni strani Evrovizija.com omogočimo ugodno predstavitev (tako izdelkov, dogodkov ter ostalih promocijskih vsebin), in sicer v obliki promocijskega ali oglasnega sporočila ali po dogovoru tudi drugače. Predstavitev je med drugim možna še v obliki člankov, reklamnih pasic različnih velikosti, ne nazadnje pa tudi skozi video oziroma po dogovoru. Za več informacij smo vam na voljo na info@evrovizija.com. Iskrena hvala, ekipa Evrovizija.com.

Evrovizija.com je od leta 2003 dalje priljubljeno spletno mesto.Foto: Fotolia

Sorodne novice

26.2.2013

Uredništvo in izdajatelj

26.2.2013

Klub Evrovizija.com

Facebook

Twitter