Nina Pušlar odšteva do nove plošče, veseli pa se tudi vrnitve v Križanke

Nina Pušlar te dni predstavlja videospot za pesem Svet na dlani, hkrati pa vabi še na veliki koncert v Križankah (6. septembra), kjer bo prvič na voljo tudi nova plošča!

Nina Pušlar se te dni predstavlja z novo videozgodbo za pesem Svet na dlani.Foto: Nejc Fon

Vrnitev v Križanke

Glasbenike, ki so poletje izkoristili tudi za kratke počitnice in pobege, čaka še nekaj grajskih koncertov, tako sodelavci kot številni oboževalci pa že komaj čakajo na prvi septembrski petek, ko se Nina Pušlar s svojim bendom vrača v ljubljanske Križanke. Vrnitev bo posebna, saj bo koncert snemala tudi RTV Slovenija, tam pa boste prvič lahko prišli tudi do kopije Nininega šestega studijskega albuma, katerega naslov vam razkrijemo ob koncu poletja.

Priljubljena pevka, ki s svojim bendom, na krilih odlično sprejetih skladb Za naju in Svet na dlani, to poletje v note in verze svojih številnih uspešnic ovija dvorišča slovenskih gradov in dvorcev, je dolge sončne dneve izkoristila tudi za ustvarjanje videospota, s katerim je opremila aktualni singel. Večino gradiva je nastala na pobočju Nanosa, če odmislimo, da si je ekipa za delo izbrala najbolj vroč poletni dan, in se je bilo treba zato malo več skrivati pod senčniki in piti veliko vode, pa je vse teklo gladko. Bolj adrenalinski je bil drugi snemalni dan na slovenski obali, ki so ga motile nevihte s točo, a na koncu jim je uspelo posneti vse potrebne kadre. Delo je sicer vodil prekaljeni režiser Perica Rai, s katerim je Nina v preteklosti že ustvarila tudi videe za skladbe Odhajam z vetrom, Pozdrav z ljubeznijo, Vprašanje srca in Tik tak tok.

Ob ustvarjalni mladenki se vam bo v tem filmčku oko gotovo ustavilo tudi na jeklenem lepotcu, klasičnem fordovem kabrioletu, ki te tudi ne pusti hladnega: »Ta stari mustang mi je zelo všeč in sem si ga že odkar sem ga prvič videla predstavljala v videospotu za novo pesem Svet na dlani. Vesela sem, da smo idejo izpeljali, za kratek čas pa se nam je snemanju pridružil še naslednik tega klasičnega športnika,« pravi Nina in doda, da je bilo ta avto užitek voziti in bi si ga z veseljem izposodila še za kakšen počitniški pobeg z vetrom v laseh.

Nina Pušlar pripravlja v Križankah veliki koncert.Foto: Nejc Fon
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

24.5.2020

Jadranka Juras: Želim si, da bi na Evroviziji znova uvedli orkester

24.5.2020

Anzhe ob novi skladbi Zate bi: Nikoli nisem bil zadovoljen z besedili

22.5.2020

Klopca želja Saše Lešnjek

21.5.2020

Prvi drive-in koncert v Sloveniji s Tabujevci na parkirišču Centra Vič

19.5.2020

Uspešnica Avtomobilov, Ne ljubi se mi spati sam, v novi preobleki

Facebook

Twitter