Nastja Gabor, po dobrem in slabem: Na koncu vse prav vse obrne

Vedno nasmejana in simpatična Nastja Gabor, ki je uspešno debitirala na slovenski glasbeni sceni s pesmijo Sol na rano, se je v lanskem letu uspešno predstavila na festivalu Slovenska popevka s pesmijo Tisoč in ena zgodba. Tokrat se v poletnih dneh veseli rojstva nove pesmi z naslovom Na koncu vse prav vse obrne.

Nastja Gabor predstavlja novo pesem.Foto: Promo foto

Nastja ni novinka v glasbenih vodah. Kot majhna deklica je zmagala na festivalu Korajža velja, posnela svojo prvo avtorsko pesem in nastopila v televizijski oddaji Pod klobukom. Kmalu zatem je požela lepe uspehe na otroških in mladinskih festivalih v tujini, svoje glasbeno znanje pa nadgrajevala s petjem v več zborih, igranjem klavirja v glasbeni šoli in urami solo petja.

"Pesem se me je dotaknila že ob prvem poslušanju, saj je življenjska, predvsem pa v sebi nosi pozitivno sporočilo," je o svoji novi pesmi dejala Nastja  Gabor, ki je ob začetku leta postala mamica.

Ob tem pa je še dodala: "Življenje je in bo nepredvidljivo ter polno skrivnosti … to je tisto, kar dela naša življenja nepozabna! Naj bo naše popotovanje po reki življenja polno mavričnih barv, strasti in ljubezni. Takrat, ko ne bo … takrat, ko bo hudo … takrat razprimo krila, poletimo in res nikoli ne pozabimo, da 'na koncu vse prav vse obrne'."

Celotno zgodbo pesmi so posneli v mestu Rovinj.Foto: Promo foto
Foto: Promo foto

Za omenjeno pesem Na koncu vse prav vse obrne, ki sta jo ustvarila avtorja Klemen Glynn Arh, ki se podpisuje pod glasbo in besedilo in Boštjan Grabnar, ki je poskrbel za aranžma, je Nastja posnela tudi videospot pod taktirko mladega in vse bolj uveljavljenega režiserja Lenarta Kobala. Celotno zgodbo pesmi so posneli v mestu Rovinj, kjer pa ni manjkalo dobre volje, pozitive in velike doze smeha.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

24.5.2020

Jadranka Juras: Želim si, da bi na Evroviziji znova uvedli orkester

24.5.2020

Anzhe ob novi skladbi Zate bi: Nikoli nisem bil zadovoljen z besedili

22.5.2020

Klopca želja Saše Lešnjek

21.5.2020

Prvi drive-in koncert v Sloveniji s Tabujevci na parkirišču Centra Vič

19.5.2020

Uspešnica Avtomobilov, Ne ljubi se mi spati sam, v novi preobleki

Facebook

Twitter