NE ZAMUDITE

Moja pesem, vsa moja ljubezen - zgodba o eni in edini Terezi Kesovija

Po uspešnem koncertu leta 2019 v Cankarjevem domu, ko je Tereza Kesovija praznovala dva visoka jubileja: 60 let briljantne glasbene poti in svoj osebni, 80. rojstni dan, bi se morala največja hrvaška diva 25. aprila 2020 vrniti v osrednji slovenski kulturni hram. To se zaradi koronavirusa ni zgodilo, koncert pa je prestavljen na 27. september.

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin (27. 9.) in jih ni potrebno menjati.Foto: Promo foto

Tereza pogosto pravi, da sta glasba in oder njeno življenje in njena največja radost. Občinstvo to vedno znova prepozna in tudi zato so ji oboževalci vdani že od prvega dne. Rade jo poslušajo starejše in mlajše generacije.

Nastop Tereze Kesovija v Cankarjevem domu bo časovno potovanje po uspehih njene glasbene poti. V izvedbah je ne glede na svetovni jezik čutiti radost in žalost, optimizem in neizmerno energijo. Obeta se nam imeniten večer v družbi ene in edine Tereze Kesovija!

Njena glasbena pot je bila od nekdaj zelo razgibana – glas je osvajal domače in tuje občinstvo. Ravno ko človek pomisli, da o Terezi ve že vse, ga ona osreči z nečim novim, drugačnim, a vseeno preseneti tako, kot je blizu njenemu umetniškemu izrazu. Tako je bilo februarja 2019, ko je pripravila triurni spektakel, nabit s čustvi, med katerim je pevka tenkočutno komunicirala z občinstvom in ustvarila neverjetno prijateljsko vzdušje.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

10.8.2020

Affogato je hit letošnjega poletja

10.8.2020

V kakšnih barvah bo vaš dan? Jan Potrč pravi, da kot iz najlepših sanj

9.8.2020

'Svoje barke krmar' je skladba optimizma in moči

4.8.2020

Deni Kragelj tudi na Amazonu

3.8.2020

Skrbno varovani Rock Partyzani

Facebook

Twitter