Močno sporočilo Brigite Šuler

Priljubljena pevka Brigita Šuler, ki je pred dvanajstimi leti na Emi zasedla tretje mesto, nas je tik pred koncem leta pobožala še z eno melodijo. "Skladba Iz srca je nastala ob klavirju, melodijo in besedilo sem tokrat napisala sama. Navdih zanjo pa sem povzela iz mojega doživljanja življenja samega in osebne sreče," je v uvodu dejala glasbenica.

Brigita ŠulerFoto: Osebni album

Brigita Šuler je ob predstavitvi dejala, da je sama velikokrat slišala očitek, da preveč naivno in s srcem gleda na ljudi, na stvari. "Čeprav sem bila tudi kdaj razočarana, ker nisem dobila nazaj tisto kar sem pričakovala, še vedno mislim, da je to edina prava pot. Zato sem srečna, ker se zavedam, da sem in sem zato hvaležna," pripoveduje glasbenica, ki meni, da bi nam bilo v življenju mnogo lepše, če bi se vedno ravnali po sebi, poslušali svoje srčne želje in do ljudi gradili zgolj pozitivne odnose.

"Vse kar šteje, so dejanja iz srca. Sploh zdaj, v teh težkih časih nam bo uspelo zmagati le, če bomo dovolj sočutni. Zato poslušalce z novo skladbo Iz srca opominjam, naj bodo hvaležni za vsak trenutek na tem svetu, hvaležni, da imajo svoje najdražje ob sebi, hvaležni za vsako lepo misel in dejanje, ki so ga deležni. Niso pomembna bogata darila, saj ti že en prijazen nasmeh lahko polepša dan. Življenje je eno samo in prekratko, zato daj Iz srca," je zaključila glasbenica.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

26.1.2021

Plavajoča skladba, ki obuja spomine

25.1.2021

Mark Zebra priredil Tošetovo uspešnico Srce nije kamen

24.1.2021

Toše Proeski bi 25. januarja praznoval svoj 40. rojstni dan

24.1.2021

Dagi in Monika Avsenik znova božata z nežno country balado

17.1.2021

San di Ego: 'Hvala, ker nas že 8 let podpirate in poslušate našo musko'

Facebook

Twitter