Marija Šerifović: Pripravite se na potres, ki ga bomo sprožili skupaj!

Pevka, ki je pri rosnih 22 letih zmagala na tekmovanju Pesem Evrovizije, se vrača v Ljubljano. Marija pravi, da zmaga na Evroviziji zagotovo ni njen največji uspeh – za čast si šteje, da je nastopila v vseh večjih mestih širom bivše Jugoslavije, ter da so jo prav v vseh prestolnicah zelo lepo sprejeli.

Marija ŠerifovićFoto: Mars Music / Dallas Records

Marijini koncerti so vedno nekaj posebnega, polni emocij in dobre glasbe. Slovence je Marija pohvalila – pravi, da smo energična in ognjevita publika, ter da je skrajni čas, da se to jesen zopet vrne v Ljubljano. Aprila letošnjega leta je razprodala zagrebško Cibono, še prej pa beograjsko Stark Areno, kamor je Marija pripeljala Evrovizijo in sarajevski stadion Koševo, letošnjega maja pa je že šestič zapored razprodala beograjski Sava Centar.

Marija že več kot petnajst let navdušuje s svojim vokalom ter seveda s prepričljivo in močno čustveno interpretacijo. Izdala je 5 studijskih albumov ter številne uspešnice – nedvomno je občinstvu najbližja 'Molitva', s katero je leta 2007. osvojila prvo mesto na tekmovanju Pesem Evrovizije na Finskem.

Poleg 'Molitve' je Marija poslušalce prepričala tudi z uspešnicami 'Svoja i tvoja', 'Sama i nervozna', 'Pametna i luda', 'Nije ljubav to' – Marija je z njimi splezala na vrh regionalne pop scene. To potrjuje tudi veliko število razprodanih koncertov v regiji – v letu 2018 je razprodala 20 večjih dvoran, koncerta v beograjski Areni ter na sarajevskem stadionu Koševo pa predstavljata krono njenih dosedanjih dosežkov.

Marija Šerifović: Ljubljana, pripravite se na potres, ki ga bomo sprožili skupaj!Foto: Goran Berović

Kot gostja bo nastopila, 17-letna. Džejla Ramović, velika zmagovalka šova Zvezde Granda in varovanka Marije Šerifović. Pevski resničnostni šov Zvezde Granda je med najbolj priljubljenimi in gledanimi TV šovi v Srbiji, kjer mladi talenti dobijo veliko priložnost za preboj na glasbeno sceno. V letošnji sezoni šova je zmagala prav varovanka Marije Šerifović.

Velike popularnosti v regiji ni dosegla le zaradi vokalnih sposobnosti, ampak tudi zaradi njenega zanimivega karakterja – slovi kot brezkompromisna oseba. Marijin aprilski koncert v dvorani Cibona je navdušil ne le zaradi odličnega, produkcijsko dovršenega šova, ampak tudi zaradi čustvenih reakcij publike, njenega strastnega nastopa in njenega neverjetnega glasbenega talenta, ki ga razdaja občinstvu.

V Hali Tivoli bomo v petek, 18. oktobra 2019, zagotovo doživeli edinstven glasbeno vizualni spektakel, podprt s čustvi.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

15.2.2020

Je to najboljša skladba Anje Kotar?

15.2.2020

Vse je fajn, če fajn smo ljudje, pravijo pojoči Čuki

14.2.2020

Kdo je tisti skrivnostni moški, ki je Heleni Blagne znal priti do srca?

14.2.2020

Imejte se radi vse dni v letu, ob valentinovem pravi Rebeka Dremelj

13.2.2020

Nino Ošlak žanje sadove 10-letnega glasbenega ustvarjanja

Facebook

Twitter