Manca Berlec po Emi 2020: Zdaj nas čakajo nove zgodbe

Glasbenica, ki je navdušila z debitanskim albumom Gola, je ob zaključku prvenca predstavila novo pesem Večnost, in sicer na najbolj odmevnem glasbenem dogodku v Sloveniji, na Emi 2020. Pesem govori o začetni kemiji in iskri med dvema, ki se na novo zaljubljata.

Manca BerlecFoto: Alesh Maatko

"Pesem zajema moje počutje in občutke v času nastajanja pesmi," je povedala Manca Berlec, ki se podpisuje kot avtorica besedila in glasbe, pri aranžmaju pa ji je pomagal dologoleten prijatelj Patrik Šimenc. Tako ob predstavitvi novega singla Manca napoveduje izid drugega albuma, ki bo izšel ob koncu leta in bo po Mačinih besedah: "veliko bolj obsežen kot je aktualen album Gola". Zaključek prvenca bo Manca Berlec v dobrem mesecu zaključila tudi z video zgodbo singla Gola.

"Zgodba govori o ljubezenskem trikotniku, njihovi odnosi pa so prikazani zelo intimno in filmsko," nam je še zaupala talentirana umetnica, ki je več kot navdušena nad udeležbo na letošnjem nacionalnem izboru pesmi za Evrovizijo. "Zelo sem zadovoljna, kako se je vse odvilo. S sabo sem imela super ekipo, tako da so priprave potekale zelo sproščeno. Zdaj pa nas čakajo nove zgodbe."

Manca je pesem Večnost predstavila na Emi 2020.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

31.12.2020

Ema 2021: Za Ano Soklič od 191 pesmi niso našli še nobene primerne

30.12.2020

Kdaj naj bi potekala Ema 2021? Televizija se pripravlja na scenarij D

16.12.2020

Izbor Ema še vedno med najbolj iskanimi dogodki leta 2020

11.12.2020

Ganljiv zapis evrovizijke Ane Soklič: Mama je bila kot skala ...

2.10.2020

Za Ano Soklič prispelo 191 skladb; kdaj bodo znane izbrane pesmi?

Facebook

Twitter