'Majmuna' Lee Sirk zasenčila Ema

Naša evrovizijska predstavnica Lea Sirk je 'svoje leto' 2018 podaljšala še krepko v leto 2019. Glede na to, koliko se ji je v 2018 zgodilo (zmaga na Emi, finale na Evroviziji ter še zmaga na MMS), to ni nič čudnega, ampak šalo na stran – delovno leto je končala s koncem letošnjega februarja in ga obeležila s kar tremi velikimi projekti naenkrat.

Lea Sirk na odru Beovizije.Foto: RTS

Če tokrat vsaj malo pozabimo na vso #fakingnemoremverjet dogajanje, ki se je zgodilo na Emi 2019, ne bo odveč, če povemo, da je naša Primorka na letošnjem nacionalnem izboru predstavila novi singel, pesem My Moon, v kateri gosti svojega producenta, didžeja Tomyja Declerqueja. Kaj kmalu po izboru je pesem oplemenitila še z videospotom, sledil je promocijski koncert v ljubljanski Cvetličarni, kjer je povabljencem in oboževalcem predstavila svoj decembra izdani drugi album, z naslovom 2018. Zadnji dan februarja pa je, takoj po koncertu v Cvetličarni, letela še v Beograd, kjer je bila gostja na srbskem izboru Beovizija.

Sicer pa to še ni vse! Lea Sirk se je o svojem peklensko zasedenem februarju razpisala v blogu, kjer je med drugim tudi povedala: »V tem peklensko napornem februarju so me čakali pomembni nastopi, koncerti in velike preizkušnje. Začetek je bil sicer težak, ampak takoj ko sem prišla v ritem, sem vedela, da bo vse skupaj zelo pestro, zabavno in polno lepih trenutkov.« Celoten zapis najdete tu.

Novo pesem je premierno predstavila na Emi 2019.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

16.5.2020

RTV Slovenijo bo na Pesmi Evrovizije 2021 zastopala Ana Soklič

16.5.2020

Najboljša slovenska evrovizijska pesem je No One od Maje Keuc

14.5.2020

Ana Soklič razkrila, kako bi izgledal ESC nastop v Rotterdamu

11.5.2020

Mineva 13 let, odkar nam je Alenka Gotar prvič pripela finale

10.5.2020

Kako zveni Lea Sirk v prenovljeni evrovizijski skladbi Hvala, ne!?

Facebook

Twitter