Klara Jazbec: Vse se lahko zgodi!

Mlado pevko Klaro Jazbec poznamo kot polfinalistko oddaje Je Bella Cesta, ki jo je pred šestimi leti vodil Klemen Slakonja. Kasneje je nastopila na odru oddaje Slovenija ima talent, kjer se je predstavila s prvo lastno skladbo MilIjon in ena.

Klara Jazbec Foto: Neo Visuals

Prav ta skladba pa je mlado izvajalko postavila na glasbeni zemljevid, saj je bila v letu 2017 druga najbolj predvajana skladba leta. Še preden bo Klara izdala svoj prvi album, ki ga končuje v New Yorku, pa se že predstavlja s pesmijo Vse se lahko zgodi (delček besedila: ... List se obrne, ta svet mimo mene hiti, o o o, Tisoč želja imam, a vse, kar jaz rabim, si ti, o o o , Pošiljaš iz daljave poljube mi na oči, o o o , A jaz komaj čakam, da čutim spet tvoj dotik, o o o ..., Ref.: (ker) ko te gledam, ta svet se mi lepši zdi, (in) ko sem s tabo, vsak dan je prijetnejši, (in) ko te vidim, nasmeh se nariše mi, (in) ko sva skupaj, vse se lahko zgodi ...)

Pesem Vse se lahko zgodi je nastala ob navdihu ustvarjanja težko pričakovane nove zvočne in grafične podobe POP TV. Odpela jo je obetavna pevka, tekmovalka šeste sezone šova Slovenija ima talent, Klara Jazbec.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

15.2.2020

Je to najboljša skladba Anje Kotar?

15.2.2020

Vse je fajn, če fajn smo ljudje, pravijo pojoči Čuki

14.2.2020

Kdo je tisti skrivnostni moški, ki je Heleni Blagne znal priti do srca?

14.2.2020

Imejte se radi vse dni v letu, ob valentinovem pravi Rebeka Dremelj

13.2.2020

Nino Ošlak žanje sadove 10-letnega glasbenega ustvarjanja

Facebook

Twitter