KiNG FOO: Ali iskreno skrbimo za naravo, živali in ljudi?

V tem revolucionarnem času so vsi umetniki, glasbeniki, ustvarjalci postavljeni v kotiček eksistencialne nepredvidljivosti. Prepuščeni sami sebi, iščejo nove različice sebe in svoje moči. Ker je v ustvarjalni dimenziji vse mogoče, se nekateri glasbeniki prepustijo višjim silam, da jih vodijo k razkrivanju bitja in odgovore podarijo glasbi.

Zasedba KiNG FOO se predstavlja z novo glasbeno zgodbo.Foto: Max Petač

Čas je za novo zgodbo

Matej Sušnik, Peter Hudnik, Rok Golob in Aleksandra Josić, člani benda KiNG FOO, po uspešnem albumu GalaXie zaključujejo drugi album in se ne ustavljajo samo v enem žanru in zvoku.

V skladbi The Numbers R Weird je skupina podarila zadnji refren vsem glodalcem, ki so jim dragi, ljubki in jih v tem obdobju najbolj nasmejijo.

V pripravi novega albuma se KiNG FOO-ji soočajo s spremembami tega obdobja in z vprašanji o življenju, zavesti, sistemu ter resnici. Začeli so s skladbo Rock the Sound, nadaljevali pa z Beautiful world, Puno i Mnogo in 3D animacijo za pesem We could.

The Numbers R weird je nova pesem skupine KiNG FOO, ki še naprej preseneča z avtentičnim zvokom. Drugačen ritem, svetovni aranžma in besedilo, ki spodbuja k razmišljanju. Ali v tem času sprememb in revolucije, resnično vemo in vidimo prav vse? Kaj se dogaja v univerzumu in kako vpliva na našo zavest, ki se nenehno širi? Ali iskreno skrbimo za naravo, živali in ljudi? Kaj če je vse drugače kot si mislimo in kako bomo to sprejeli?

KiNG FOO so se med drugim predstavili tudi na izboru Ema.Foto: Max Petač
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.6.2021

Alenka Godec vabi na morje

17.6.2021

Neisha na ALEJI SKY odprla pestro koncertno poletje; sledi UMcoustic

16.6.2021

Razkrita druga glasbena LEGENDA: Vili Resnik

15.6.2021

To pa je priznanje! Rockerji z Eme 2020 med najboljšimi na svetu

15.6.2021

Skupina Proper pomahala v slovo; Luka Sešek novi pevec Avsenikov

Facebook

Twitter