Koradin po težkih preizkušnjah odkril v sebi novo veselje

Priljubljen glasbeni ustvarjalec z bogatimi izkušnjami tako doma kot v tujini, po udarnih ritmih zadnjega singla Vse ali nič predstavlja novo moderno skladbo Noro srce, ki je več kot primerna za mesec ljubezni. Nova skladba kantavtorja Kevina Koradina nadaljuje zgodbo po poti, ki jo je utrla uspešnica Visoko.

Vrhunskega glasbenika mnogi poznajo bolj v rokerskih tonih.Foto: Menart Records

Bolj poznan v rokerskih vodah

Vrhunskega glasbenika mnogi poznajo bolj v rokerskih tonih, vendar se je z zadnjimi samostojnimi avtorskimi projekti izkazal kot odličen ustvarjalec pop glasbe.

Tokrat glasbenik Kevin Koradin ob skladbi Noro srce predstavlja video besedilo, nove glasbene zgodbe pa se že pripravljajo na izid v zgodnji jeseni.

Noro srce je moderna in melodična pop skladba, ki jo je Kevin pripravil za prihajajoče pomladne in poletne dni. "Pred pričetkom poletja sem prav začutil, da bi napisal nekaj bolj ležernega, zelo melodičnega, a hkrati na trenutke malo bolj živega s svetlejšimi toni kot je bil zadnji singel Vse ali nič. Besedilo je življenjsko, pesem pa ni samo ljubezenska temveč govori tudi o tem, ko se ozreš nazaj, se zaveš svojih napak in želiš novo priložnost v življenju, da postaneš boljši človek. Po težkih preizkušnjah sem odkril v sebi novo veselje in voljo do življenja, ustvarjanja, ki poganja naprej to moje noro srce in me polni z navdihom, da vse to preko mojih pesmi delim tudi z vami,"  je ob izidu nove skladbe povedal glasbenik, ki se na samostojni glasbeni poti počuti odlično.

Kevin predstavlja novo pesem Vse ali nič.Foto: Menart Records
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

23.1.2020

Klemen Slakonja pokazal mišice

23.1.2020

Evrovizijca Vili Resnik in Omar Naber sprejela najbolj zdrav izziv

22.1.2020

Domača gllasbena scena bogatejša za 'hude, dobre bejbe'

18.1.2020

Gašper Rifelj babici v spomin

15.1.2020

Zlatko Dobrič po petletni pavzi tokrat v hrvaških glasbenih vodah

Facebook

Twitter