Kdo so novi mladi upi 2015?

V Kinodvoru je potekala slavnostna podelitev priznanj 12 nadarjenim posameznikom, zmagovalcem dobrodelne akcije Mladi upi 2015. Vse bo v redu, Zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti, bo mednje razdelil 50.000 evrov, ki sta jih v sklad prispevala zavod Vse bo v redu in POP TV.

Mladi upi 2015Foto: Triglav

Razpis Mladi upi 2015 bo 12 obetavnim mladim športnikom in umetnikom pomagal uresničiti velike sanje in doseči še višje cilje. Sara Kragulj (ritmična gimnastika), Jošt Lampret (kontrabas), Patricija Crnkovič (ples), Lara Ružič Povirk (poezija), Vito Vodenik (plavanje), Janja Garnbret (plezanje), Tea Bajc (balet), Miha Ivanič (badminton), Tanita Kaja Černe (kotalkanje), Matija Muhar (met kopja), Lucijan Kobal (taekwondo) in Maja Horvat (violina) poudarjajo, da jim priznanje strokovne komisije in spletne javnosti predstavlja potrditev dosedanjega dela, obenem pa jim vliva dodatno mero motivacije in samozavesti za naprej. S ponosom in hvaležnostjo bodo skušali upravičiti izkazano zaupanje.

Mladi upi 2015Foto: Triglav

Projekt Mladi upi, ki ga je tretje leto zapored pripravila Zavarovalnica Triglav, je sicer pritegnil 112 obetavnih posameznikov. Tjaša Kolenc Filipčič, direktorica službe za marketing Zavarovalnica Triglav in direktorica zavoda Vse bo v redu, je na slavnostnem zaključku povedala: "Projekt Mladi upi, ki ga skupaj z Vse bo v redu, Zavodom Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti in ekipo POP TV uspešno peljemo že tretje leto zapored, vsako leto pridobiva na prepoznavnosti in ugledu, predvsem med ciljno skupino, kot so klubi, društva, šole, športne zveze ipd. Prav s pomočjo popularnosti oddaje Znan obraz ima svoj glas dosežemo tudi tiste, ki s problematiko razvoja mladih talentiranih posameznikov, nosilcev naše prihodnosti, niso seznanjeni."

V ljubljanskem Kinodvoru je potekala slavnostna podelitev priznanj.Foto: Triglav
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

23.9.2020

Tereza Kesovija: Ta pesem je kot molitev, še vedno dobim kurjo pot

23.9.2020

Drugi časi, nove (istrske) zgodbe, pravi kantavtor Rudi Bučar

21.9.2020

Naša nekdanja ESC predstavnica vesela nove strokovne nagrade

28.12.2019

Moja pesem, vsa moja ljubezen - zgodba o eni in edini Terezi Kesovija

19.9.2020

Mogočna Giannijeva lipa združuje

Facebook

Twitter