Kdo bi zaplesal s Tanjo Žagar?

Odgovor na to ponuja pesem Pleši z mano zdaj, ki je nastala zaradi Tanjine želje po pesmi, ki bi ostala kot spomin na njeno plesno polmad 2019, ko se je z Arnejem Ivkovičem vrtela po plesnem parketu šova Zvezde plešejo in s katerim sta na koncu tudi slavila.

Tanja in njeni plesni kolegi se v spotu pojavijo v različnih vlogah.Foto: Gong Records

Zgodba videospota, ki ga je režiral mladi režiser Žiga Gjuro je umeščena v namišljeno medijsko hišo do katere prispe alarmantna novica o nenavadni virusni okužbi, ki se širi po vsem svetu od vzhoda proti zahodu ...

Pesem je dobila tudi videzgodbo!

K snemanju videospota pa je poleg Igorja Mikića, ki je pesmi dodal svoj raparski vložek, povabila tudi vse ostale svoje plesne prijatelje, s katerimi so v šovu skupaj plesali. Ti so se njenemu povabilu z veseljem odzvali in tako je nastala zanimiva in zabavna glasbeno plesna zgodba-novi videospot za pesem Pleši z mano zdaj, pod katero se podpisujejo Aleš Klinar, Tanja Žagar in Igor Mikič.

Tanja in njeni plesni kolegi se v spotu pojavijo v različnih vlogah, Boris Kopitar in Tinkara Fortuna kot voditelja informativnega programa, Špela Grošelj in Gregor Kirsch kot voditelja kuharske oddaje, Jana Koteska kot vremenarka, Klara Lorger kot frizerka, Franko Bajc, kot snemalec, Arnej Ivkovič kot režiser, Tanja Žagar kot voditeljica zabavne oddaje, Bojan Mord kot tolmač in Miha Zupan kot lučkar. Vsem akterjem pa je skupno to, da jih Tanja preko dotika "okuži" z glasbeno - plesnim virusom, ki ji ga je iz Japonske prenesel Igor Mikič. Ta se skozi pesem prenese prav na vsakogar in tako lahko na koncu uživamo ob pogledu na veselo, razposajeno druščino, ki uživa v plesu.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.1.2020

Gašper Rifelj babici v spomin

15.1.2020

Zlatko Dobrič po petletni pavzi tokrat v hrvaških glasbenih vodah

14.1.2020

Ste že slišali novo pesem od Pop Design? To je/bo resnično sreča

12.1.2020

Klemen Slakonja kot Melania Trump predstavlja slovenski paradiž(nik)

3.1.2020

Alya med nominiranci za prestižno regionalno nagrado MAC

Facebook

Twitter