Kakšne cilje ima Nino Ošlak po 10 letih glasbenega ustvarjanja?

Eden najuspešnejših mladih pevcev in avtorjev pri nas, Nino Ošlak, je v ljubljanskem Sputniku predstavnikom sedme sile in številnim prijateljem iz medijskega sveta predstavil svoj najnovejši izdelek, ki ga je poimenoval Nekaj je na tebi.

Nino Ošlak in Anabel sta na predstavitvi združila moči.Foto: Uroš Abram

Zaživel je njegov tretji album

Pred glasbenim usvarjalcem Ninom je še veliko projektov, njegov glavni cilj pa je trenutno ta, da nove skladbe pridejo v srca ljudi kot že mnoge poprej.

Nino Ošlak je skupaj s spremljevalno skupino je razgrel občinstvo že po nekaj taktih z njegovo aktualno radijsko uspešnico Rabim te (ta je bila več tednov 2. najbolj predvajana slovenska pesem na radijih pri nas), na odru pa se mu je kot gostja pridružila tudi pevka Anabel. Vzdušje je bilo več kot odlično, energija na odru in pod njim pa neverjetno povezovalna, kot bi vsi bili ena velika glasbena družina.

Glasbenik je ob tej priložnosti pripravil akustični koncert.Foto: Uroš Abram
Nad albumom je bil navdušen tudi Tilen Lotrič.Foto: Uroš Abram

Glasbenika Nina Ošlaka so v priljubljeni ljubljanski Sputnik prišli podpret številni znani obrazi - od glasbenikov, radijskih in televizijskih urednikov do influencerjev, in sicer Tilen Lotrič, Dragan Bulič, Anabel, Cool fotr, Gašper Rifelj, Maja Založnik, Bassless, Matjaž Kumelj, Franci Zabukovec, Žiga Lakner, Neža Pančur Nessy, Klemen Mramor Clemens, aktualni Mister Slovenije Simon Blaževič ter mnogi drugi, ki Nina spremljajo že od začetka desetletne glasbene kariere.

Po uradnem nastopu in akustičnem koncertu so se obiskovalci lahko z Ninom tudi fotografirali v za to pripravljenem foto kotičku, z vsako uro so bile fotografije bolj sproščene in spontane. Kljub temu, da je za organizacijo dogodka poskrbela nekdanja radijska voditeljica, zdaj piarovka Barbara Pirh, je Nino tokrat sam povezoval dogodek in v sproščenem duhu povedal tudi nekaj zanimivih prigod iz obdobja nastajanja nove plošče.

Nino Ošlak s svojim bendom.Foto: Uroš Abram
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

19.9.2020

Mogočna Giannijeva lipa združuje

18.9.2020

Zaljubljena Irena Vrčkovnik pravi, da za ljubezen nikoli ni prepozno

16.9.2020

To je prva pesem, ki jo je nekdanji evrovizijec Omar Naber uglasbil sam

16.9.2020

Vili Resnik z Erosi v domoljubni zgodbi, ki jih še kako manjka

14.9.2020

Ko sem slišal to pesem, so se mi prižgali čustveni senzorji, pravi Rifelj

Facebook

Twitter