Klemen Slakonja, ka si ti ja malo nor

Kdor zna, pač zna! Mojster preobrazb in voditelj Eme 2020, Klemen Slakonja, je na 25. nacionalnem izboru postregel z evrovizijskimi imitacijami, ki odmevajo tako doma kot v tujini. Igralec, pevec in voditelj se je prelevil v vse pretekle slovenske evrovizijske predstavnike in še kako navdušil. "Naj gre (tudi vam) skozi vene (in) v srce naj zadene."

Klemen Slakonja je še kako presenetil.Foto: Alesh Maatko

Da jeKlemen Slakonja izgledal (še bolje) 'kot original', ne moremo mimo ekipe. Kot je zapisal mojster ličenja in maske, ki ustvarja pod umetniškim imenom Empera, so za vse skupaj porabili 43 ur, prvi dan 19 ur, drugi dan pa so snemali 24 ur, saj je bilo potrebno urediti 31 'različnih oseb' oziroma vse zmagovalce Eme, od 1993 pa do 2019. Poleg Empere so tu v ozadju še Nejc Levstik, Sonja Murgelj, Vesna Mirtelj, Nina Jagodic, Greta Godnič, Črt Birsa, Den Baruca, Miha Gorše, Boštjan Kačičnik ter drugi.

Klemen Slakonja je naprej z zasedbo 1xBand, kjer je kot Cole Moretti prepeval Tih deževen dan, nato pa je nadaljeval z Darjo Švajger, Regino, Tanjo Ribič, Vilijem Resnikom, Darjo Švajger (drugi evrovizijski nastop), Nušo Derenda, Sestrami, Karmen Stavec, duetom Platin, Omarjem Naberjem, Anžejem Dežanom, Alenko Gotar, Rebeko Dremelj, Martino Majerle (Quartissimo), Ansamblom Roka Žlindre & Kalamari, Majo Keuc, Evo Boto, Hannah Mancini, Tinkaro Kovač, dvojcem Maraaya, ManuEllo, Omarjem Naberjem (drugi evrovizijski nastop), Leo Sirk in končal s predstavnikoma 2019, Zalo Kralj in Gašperjem Šantlom.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

21.3.2020

Tako zveni prenovljena Voda, s katero bi se predstavila Ana Soklič

18.3.2020

Kako odpoved Evrovizije komentira naša Ana Soklič?

14.3.2020

Manca Berlec po Emi 2020: Zdaj nas čakajo nove zgodbe

14.3.2020

Plan B: Ana Soklič ostane v Ljubljani, pesem odpoje v studiu

28.2.2020

Simon Vadnjal: Ema je super izkušnja in dobra odskočna deska

Facebook

Twitter