Klemen Slakonja, ka si ti ja malo nor

Kdor zna, pač zna! Mojster preobrazb in voditelj Eme 2020, Klemen Slakonja, je na 25. nacionalnem izboru postregel z evrovizijskimi imitacijami, ki odmevajo tako doma kot v tujini. Igralec, pevec in voditelj se je prelevil v vse pretekle slovenske evrovizijske predstavnike in še kako navdušil. "Naj gre (tudi vam) skozi vene (in) v srce naj zadene."

Klemen Slakonja je še kako presenetil.Foto: Alesh Maatko

Da jeKlemen Slakonja izgledal (še bolje) 'kot original', ne moremo mimo ekipe. Kot je zapisal mojster ličenja in maske, ki ustvarja pod umetniškim imenom Empera, so za vse skupaj porabili 43 ur, prvi dan 19 ur, drugi dan pa so snemali 24 ur, saj je bilo potrebno urediti 31 'različnih oseb' oziroma vse zmagovalce Eme, od 1993 pa do 2019. Poleg Empere so tu v ozadju še Nejc Levstik, Sonja Murgelj, Vesna Mirtelj, Nina Jagodic, Greta Godnič, Črt Birsa, Den Baruca, Miha Gorše, Boštjan Kačičnik ter drugi.

Klemen Slakonja je naprej z zasedbo 1xBand, kjer je kot Cole Moretti prepeval Tih deževen dan, nato pa je nadaljeval z Darjo Švajger, Regino, Tanjo Ribič, Vilijem Resnikom, Darjo Švajger (drugi evrovizijski nastop), Nušo Derenda, Sestrami, Karmen Stavec, duetom Platin, Omarjem Naberjem, Anžejem Dežanom, Alenko Gotar, Rebeko Dremelj, Martino Majerle (Quartissimo), Ansamblom Roka Žlindre & Kalamari, Majo Keuc, Evo Boto, Hannah Mancini, Tinkaro Kovač, dvojcem Maraaya, ManuEllo, Omarjem Naberjem (drugi evrovizijski nastop), Leo Sirk in končal s predstavnikoma 2019, Zalo Kralj in Gašperjem Šantlom.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

13.7.2020

Bi želeli, da Ana Soklič na ESC 2021 odpoje vašo pesem? Tu je priložnost

16.5.2020

RTV Slovenijo bo na Pesmi Evrovizije 2021 zastopala Ana Soklič

16.5.2020

Najboljša slovenska evrovizijska pesem je No One od Maje Keuc

14.5.2020

Ana Soklič razkrila, kako bi izgledal ESC nastop v Rotterdamu

11.5.2020

Mineva 13 let, odkar nam je Alenka Gotar prvič pripela finale

Facebook

Twitter