Rifelj uglasbil poročno pesem

Glasbenik, pevec, obraz muzikalov Madagaskar in Ljubezenske prevare, v času valentinovega predstavlja novo ljubezensko pesem, ki je že tretja skladba v nizu, ki napoveduje njegov prvi samostojni album, ki bo luč sveta ugledal spomladi 2021. Gašper pravi, da je ta pesem poklon vsem parom, ki so se in se še bodo odločili, da stopijo na skupno pot.

Lani je s Kvatropirci izdal priredbo Plestenjakove pesmi 'Moja ljubica', v leto 2020 pa vstopil s ustveno balado Angel, ki jo je posvetil svoji pokojni babici.Foto: Erazem Gliha

"Zelo vesel sem, da me z vsakim letom spremlja in podpira več ljudi. Veliko imam povabil parov, ki si želijo, da jim zapojem na njihov poročni dan, zato je bila moja želja, da ustvarim svojo 'poročno' pesem. Pesem Dan za metulje je nastala zelo spontano. Igor Pirkovič, ki je avtor besedila, mi jo je predstavil ob kavi. Doma sem se usedel za klavir in pesem uglasbil. Ko sem jo zapel svojim prijateljem, družini, sem ob prepevanju opazil njihove solzne oči in takoj vedel, da smo naredili pravo pesem. Vse skupaj smo zapakirali v glasbeno obleko, ki tudi meni poboža srce. Zvoki harmonike, mandolin in kitare mi pričarajo lepe spomine na druženja, ki jih v tem času vsi tako pogrešamo.  Moja tiha želja je, da se bo pesem dotaknila čim več src in komaj čakam, da se letošnja poročna sezona začne, da jo bom lahko zapel bodo čim mladoporočencem. Hkrati upam, da bo pesem parom v navdih in pogum tudi takrat, ko morda ne gre vse tako, kot bi moralo iti in se bodo spomnili na tisti dan, ko so si obljubili večno zvestobo."

Gašper je bil tudi superfinalist 2. sezone TV-šova Zvezde plešejo.Foto: Promo foto

V začetku leta 2020, je Gašper v Novem mestu odprl tudi svojo Glasbeno šolo, ker skupaj z njegovo ekipo predaja znanje vse, ki si želijo vstopiti v čudovit svet glasbe.

30-letni Novomeščan je klasično izobražen pevec in multiinštrumentalist (harmonika, klavir, brenkanja se je učil pri bivšem kitaristu Dan D, Alešu Bartiju), z izkušnjami v narodnozabavni, klasični, pop glasbi, popevki in muzikalu. Danes tudi uspešen študent na The voice college v Londonu, kjer pridobiva znanje kot učitelj petja.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

1.3.2021

Medicinske sestre namesto ljubezni hudomušno pojejo: Test je obvezen

25.2.2021

Z igro senc in luči v videu je Anni uspelo poudariti zgodbo Zgodbe

25.2.2021

33 zlatih odličij GZS za najboljše pekovske izdelke družbi Don Don

22.2.2021

Nepozabnih Nininih 15 let z Bleda

20.2.2021

Nino Ošlak razkril, kako drugačen bo njegov letošnji nov album

Facebook

Twitter