Finalistka Stella strnila občutke po nastopu na izboru Ema Freš

Stella po svojem nastopu na Emi Freš objavlja svojo tekmovalno pesem. Živahna in zabavna pesem ne bo nikogar pustila hladnega. "Pesem Ne vem, če sem v redu je nastala ob šestih zjutraj, ko sem se med poletnimi počitnicami peljala v službo. Mislim, da to ni težko verjeti, in da to tudi vse razloži. Himna za ponedeljkovo jutro," je dejala glasbenica.

Stella na odru Eme Freš.Foto: Adrian Pregelj

Stella tako objavlja že svoj tretji singel v zadnjih mesecih. Po vidnem uspehu pesmi Ocean, s katero je zmagala na Novi sceni mednarodnega festivala FeNS 2019 in prejela tudi nagrado za najboljši scenski nastop, je v začetku leta objavila pesem naslovom Tvoja budala, sedaj objavlja tudi pesem, s katero je tekmovala na festivalu Ema Freš in se z njo uvrstila v finale.

In kaj o svojem nastopu pravi mlada glasbenica? "Vesela sem, da sem se udeležila tekmovanja Ema Freš in ponosna, da sem se uvrstila v finalni del. Res super, da je RTV Slovenija finalistom omogočila nastop v TV oddaji, da smo se lahko predstavili širši publiki. Zelo sem uživala tako v nastopanju kot tudi v poslušanju ostalih nastopajočih, nekaj pesmi sem si kar hitro zapomnila. Najbolj zabavno je bilo vsekakor družiti se s plesalcema na vaji, s sotekmovalci v zaoderju in s producentom ob ustvarjanju pesmi. Najbolj pri srcu mi vedno ostajajo ljudje. Pa tudi na pesem sem zelo ponosna! V glavnem, fenomenalno!" je odgovorila mlada pevka.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.9.2020

Evrovizijski Tih deževen dan v novi preobleki z Jadranko Juras

13.7.2020

Bi želeli, da Ana Soklič na ESC 2021 odpoje vašo pesem? Tu je priložnost

16.5.2020

RTV Slovenijo bo na Pesmi Evrovizije 2021 zastopala Ana Soklič

16.5.2020

Najboljša slovenska evrovizijska pesem je No One od Maje Keuc

14.5.2020

Ana Soklič razkrila, kako bi izgledal ESC nastop v Rotterdamu

Facebook

Twitter