Evrovizijski koncert iz dnevne sobe: Ryan, Rasmussen, Tamara in Slavko

Uradna evrovizijska stran se je po vzoru mnogih glasbenikov odločila, da pripravijo serijo evrovizijskih koncertov iz domačih dnevnih sob. Skozi prvo oddajo so se tako predstavili nekdanji evrovizijski, in sicer Ryan O'Shaughnessy (Irska), Rasmussen (Danska), Tamara Todevska (Severna Makedonija) in Slavko Kalezić (Črna gora).

Rasmussen na evrovizijskem odru v Lizboni.Foto: Alesh Maatko
Ryan O'ShaugnessyFoto: Andres Putting

Ryan O'Shaugnessy (Irska 2018) je tako predstavil svojo pesem Together, poleg tega pa je zapel še letošnjo islandsko evrovizijsko pesem, Think About Things, ki jo v originalu prepevajo Daði og Gagnamagnið in ki navdušujejo številne oboževalce širom Evrope.

Rasmussen oziroma Jonas Flodager Rasmussen (Danska 2018) je prav tako predstavil svojo pesem Higher Ground, poleg tega pa še Only Teardrops, ki jo v originalu prepeva ESC zmagovalka 2013, Emmelie de Forest.

Tamara Todevska je še kako presenetila.Foto: Thomas Hanses
Slavko KalezićFoto: Andres Putting

Tamara Todevska (Severna Makedonija 2019) je tokrat na edinstven način predstavila svojo balado Proud, ki je osvojila predvsem strokovno komisijo. Poleg tega pa na svoj način zapela še italijansko evrovizijsko pesem 2019 Soldi, ki jo je na evrovizijskem odru predstavil Mahmood.

Slavko Kalezić (Črna gora 2017) je v prvi oddaji zapek svojo pesem Space, poleg nje pa še Fuego, s kateri še vedno navdušuje Eleni Foureira (ESC 2018).

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

23.5.2020

Za Rotterdam 2021 potrjenih že 18 istih tekmovalcev, šest bo novih

23.5.2020

Čeprav niso nastopili na Evroviziji 2020, imajo že 102 milijonov ogledov

19.5.2020

ESC 2021 bo v Rotterdamu; kdaj in kako bo potekal izbor, je še uganka

17.5.2020

To je posnetek Marije Šerifović, o katerem govorijo prav vsi

16.5.2020

Šov Europe Shine A Light ne more nadomestiti Evrovizije, vendar ustreza trenutku

Facebook

Twitter