Evrovizijska Maraaya o medsebojni povezanosti, družini in ljubezni

Evrovizijska Maraaya sta se po singlu Obujem nove čevlje odločila na radijske valove poslati moderno, čustveno in čutno balado Drevo. "Prihajajo meseci, ko je na prvem mestu medsebojna povezanost, družina in ljubezen, zato se nama je Drevo zdela prava izbira za naslednjo pesem," je Marjetka pospremila izid skladbe.

MaraayaFoto: Neo Visuals

In komu je namenjena nova skladba? "Besedilo sem posvetila najinima otrokma Vidu in Oskarju, idejo za besedilo sem dobila iz svoje življenjske zgodbe. Malo je skladb v popu, ki se lotevajo nekoliko drugačnih tematik, zato sem vesela, da sva ustvarila Drevo. Želiva si, da se dotakne vseh, ki jim družina pomeni toliko, kot nama," je še strnila Marjetka Vovk.

Ob izidu pesmi Drevo sta naša nekdanja evrovizijska predstavnika izdala tudi videospot, ki zgodbo njunega singla pospremi s čustvenimi prizori družin njunih najbližjih prijateljev.

"K sodelovanju sva povabila družine, ki so del najinega življenja, najinih prijateljev, najinih najbližjih. Med drugim so v videu vsi moji najbližji, obe sestri, brat, starši. Zato sva se odločila, ker sva si zaželela pravih trenutkov ljubezni, ne igranega videa," je vse skupaj pokomentiral Raay.

Spomnimo. Raay in Marjetka sta nas zastopala na Pesmi Evrovizije 2015, kjer sta na Dunaju s pesmijo Here For You zasedla odlično 14. mesto!

Dvojec Maraaya predstavlja novo pesem Drevo.Foto: Neo Visuals
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

25.11.2020

Poletite z Mannerjem

24.11.2020

Čas se je ustavil, pred nami so nove dimenzije in nova obzorja

24.11.2020

V nakupovalnem središču Aleja bo zasvetilo več kot 300.000 lučk

22.11.2020

Maruša Zmrzlak je videozgodbo za Bife postavila v gledališki prostor

20.11.2020

Kaj v posebni zgodbi Sto idej sporočata Zala in Gašper?

Facebook

Twitter